Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Geslachtsziekte.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Geslachtsziekte.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Anoniem

Geschreven op: Zondag 18 September 2005 om 14:18
Ongepast of beledigend?

Ik heb al vijf maanden chlamydia en ben nu pas behandelt daartegen. Weet iemand na hoeveel tijd je onvruchtbaar kan worden? Ik heb veel last van mijn buik gehad, maar nooit die link gelegd... 

Reacties op dit bericht:

Pagina 7 van 11 pagina's met reacties
[1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Volgende 10 pagina's : Laatste

Geschreven door: Amanda op Woensdag 6 Januari 2010 om 20:42 Ongepaste reactie?

hey hallo..
ik heb ook chlamydia gehad, en daardoor heb ik engeziekte vrees gekregen. ik heb 6 maanden met chlamydia rondgelopen, mijn huisarts zei dat dat geen gevolgen heef voor later als ik kids wil.
Bij mij is wel de pijn elke keer trug gekomen, last van me buik brandend gevoel bij de vagina etc.
Ik vertrouwde het niet en dacht dat de chlamydia weer trug was gekomen, urine ingelevert negatief, ik vertrouwde het niet kweekje afgenomen, ook negatief.
en heb ook gevraagt of chlamydia uberhaupt wel trug kan komen, en nee chlamydia kan niet ZOMAAR ineens weer trug komen, maaaar, als je chlamydia heb laat je dan een maandje later weer testen, heb ik ook gedaan,
maar ik ben sinds at ik die chlamydia heb gehad als de dood voor soa''s.. en het verpest nu zo beetje mijn leven, Ik had afgelope maand weer last ik dacht toen gvd is me vriend gewoon vreemdgegaan, ik was er van overtuigd dat het een soa was die pijn kwam me bekent voor, maandag de uitslag van de kweek + urine gehad negatief..

zijn er meer vrouwen/meiden die er chronische pijn aan hebben overgehouden?!

ben nu ook gestop met de pil, mijn huisarts zeg ook tegen mij dan ik misschien niet tegen het sperma van mijn vriend kan omdat dat andere bacterie zijn, en hij zeg ook dat mijn lichaam aan het ontpillen is,
Allemaal heel raar, maar die pijn die blijft elke keer trug komen, soa is al uitgesloten want heb me al 100x onderhand laten testen.. wie heef dit ook mee gemaakt..

en dan wil ik nog iets kwijt.
ik lees veel over vrouwen die bang zijn dat ze ontvruchtbaar zijn een tip kijk niet zoveel op google!
+
mijn zus heef 4 jaar met chlamydia rondgelopen totaal geen klachten todat ze nietmeer kon lopen van depijn
ze is nu moeder van 3 kids.

vooor de 6 jaar kan je nog gewoon kids krijgen natuurlijke manier of ivf. heb ik gevraag als het langer is met behulp van ivf, natuurlijk weet niemand het zeker, maar geniet gewoon van het leven, ik heb het ook moeilijk gehad. mijn ex had mijn levenverpest ik dacht dat ik geen kids kon krijgen, nu ben ik gestop met depil ben 21 en over een tijdje willen ik en me vriend het proberen, we zien eht wel we laten het gewoon op ons af komen, als het niet lukt mag ik binnen een halfjaar naar de huisarts maar volges hem is dat neit nodig omdat ik chlamydia maar 6 maanden heb gehad.

maar iemand toevallig ook blijvende pijn na de soa?


Geschreven door: Skyhigh TV op Dinsdag 12 Januari 2010 om 10:30 Ongepaste reactie?

Beste forumbezoekers,

Voor een programma van de NCRV over soa''s zijn we op zoek naar personen die een soa hebben gehad en over deze ervaring willen vertellen. Ook zijn we op zoek naar iemand die ''blijvend letsel'' heeft overgehouden aan een soa. We begrijpen dat het een persoonlijk en gevoelig onderwerp is en daarom bepaal jij wat je wel of niet wil vertellen. We willen alleen duidelijk maken dat een soa (en vooral het niet op tijd behandelen ervan) meer gevolgen kan hebben dan vaak gedacht wordt.

Voor meer informatie zijn we bereikbaar op soa@skyhightv.nl


Geschreven door: v op Donderdag 6 Mei 2010 om 19:20 Ongepaste reactie?

ik en mn vriend hebben alleby eeen soa test gedaan het blijkt dat ik wel chlamydia heb en hy niet hoe kant dat ? ik ben zowiezo niet vreemd gegaan en ga anderhalfjaar met hem .


Geschreven door: anoniem op Zondag 13 Juni 2010 om 13:07 Ongepaste reactie?

hey ...
ik ben HELEMAAL in de war als ik al deze verhalen lees ik heb een relatie van 4 jaar achter de rug en ben 1 x zwanger geraakt en kreeg een miskraam bij naderonderzoek niks aan de hand heb nou een relatie met een hele leuke lieve jongen een jaar nou en we willen heel graag kindjes ik heb al een jaar onveilig sex en had gwn elke 1rste van de maand mijn menstruatie nu ben ik 12 dagen overtijd heb 2 testen gedaan alle 2 negatief ik ben een paar maanden geleden getest op soa''s via mijn urine en daar kwam uit dat ik een uriniweg infectie had heb ik een antibiotica kuur voor gekregen van 6 of 12 dagen daar zou het mee verholpen moeten zijn mijn klachten zijn wel wat minden het stinkt niet meer geen rare luchies maar zwanger word ik maar niet ...
ik weet niet of ik nou zwanger ben testen waren negatief ik ben helemaal in de war
is wel te lezen kunne jullie mij AUB helpen smiley


Geschreven door: Roos* op Zaterdag 19 Juni 2010 om 16:09 Ongepaste reactie?

Hallo allemaal,

Ben ook onlangs op soa''s getest en ja ik heb chlamydia.Raakte voledig in paniek! Maar nu is mijn vraag: Als ik een paar maanden geleden een blaasontsteking heb gehad en daar dus ook antibiotica voor heb geslikt ik dan ook van chlamydia af ben?
Wil namelijk heel graag weten van wie ik dit heb, en dus weten of mijn vriend is vreemd gegaan..

Hopenlijk weet iemand dit en wil hier een reactie opgeven,

Voor iedereen die ook chlamydia heeft succes en heel veel sterkte in deze moeilijke tijden!


Geschreven door: onzeker meid op Dinsdag 6 Juli 2010 om 00:39 Ongepaste reactie?

ik had 1 vaste relatie en nu 2e vaste relatie. ben 25jaar en heb kindje. ik hoorde net van mijn ex dat ik zijn 24e liefje was. en tijdje later had ik wel paar liefjes maar geen vaste relatie..die liep altijd verkeerd.. en bij mijn 2e liefde kreeg ik opvallend,overdreven veel witte verlies tijdens seks.. en zag clitoris raar uit. die ziet gelijk "mes" vormig en naast de vagina waar ik dichtgenaaid werd door bevalling zitten "verse" wratten..
ik vroeg mij hele tijd af van wie het is, van hem of van mij...


Geschreven door: veerle op Maandag 19 Juli 2010 om 23:13 Ongepaste reactie?

Beste schrijfsters,

Voor een artikel in de Yes ben ik op zoek naar dames (18-27 jaar) die - om welke reden dan ook - geen kind ter wereld zullen brengen. Dat kan dus een bewuste keus zijn, maar ook omdat je door een ziekte (of SOA) onvruchtbaar bent geworden. Je kunt anoniem reageren. Het interview zal door mij (telefonisch) worden gehouden en je hoeft niet op de foto. Je mag natuurlijk wel een foto insturen als je het leuk vindt!

Heb je interesse? Mail me dan je verhaal naar veerle@laplumemedia.nl

Groetjes!


Geschreven door: chanel op Zaterdag 25 September 2010 om 17:44 Ongepaste reactie?

Wie herkent dit:
Vaak moeten plassen, na het plassen nog een plasgevoel.
Geen branderig gevoel, geen jeuk, normale afscheiding soms witte tot geen afscheiding, geen bloedverlies.
Pijn midden onderbuik, net boven het schaambeen.Geen erge pijn maar meer een zeurende pijn. Binnen in vagina een raar drukkend gevoel. Tijdens de sex is dit gevoel weg, dus geen pijn tijdens de sex. Lijkt op blaasontsteking maar dit is het niet. Lijkt op ontsteking van de urinebuis maar na een kuur nog steeds dezelfde klachten. Heb een mirna spiraal dus weinig ongesteld. Spiraal zit nog op zijn plaats.
Is dit chlamydia?


Geschreven door: hermien op Zondag 21 November 2010 om 09:43 Ongepaste reactie?

wanneer je kinderen wilt en chlamidia hebt gehad zou ik jullie aanraden een kijkoperatie te laten doen. Ik zelf heb in het verleden ruim 6 jaar geleden ook een keer chlamidia gehad en ben hier op tijd voor behandelt. Volgens de doktor was alles in orde. Vorige week in het ziekenhuis een kijkoperatie gehad omdat ik toch al ruim 2 jaar niet meer aan de pil ben en nog steeds niet zwanger ben, en wat bleek mijn eierstokken zijn verkleefd waardoor een normale zwangerschap dus is uitgesloten. Verkleefde eierstokken kunnen ontstaan door onder andere chlamidia.


Geschreven door: een meisje voor een werkstuk op Woensdag 16 Maart 2011 om 19:26 Ongepaste reactie?

haloo
ik ben een meisje die een werkstuk moet maken wie zegt van nou mijn stukje mag je gebruiken voor je werkstuk? smiley
ik zou er erg blij mee zijn.
alvast bedankt
met vriendelijke groet
lindsey zadbergen.


Pagina 7 van 11 pagina's met reacties
[1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Volgende 10 pagina's : Laatste

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Geslachtsziekte.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)