Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Geslachtsziekte.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Geslachtsziekte.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Anoniem

Geschreven op: Zondag 18 September 2005 om 14:18
Ongepast of beledigend?

Ik heb al vijf maanden chlamydia en ben nu pas behandelt daartegen. Weet iemand na hoeveel tijd je onvruchtbaar kan worden? Ik heb veel last van mijn buik gehad, maar nooit die link gelegd... 

Reacties op dit bericht:

Pagina 6 van 11 pagina's met reacties
[1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Volgende 10 pagina's : Laatste

Geschreven door: lara op Zondag 22 Februari 2009 om 18:02 Ongepaste reactie?

hoi meisje volgens mij hep je een soort soa dus ik zal er niet laat mee zijn een naar de huisarts gaan en me laten testen hoop dat het goed kommt


Geschreven door: meisje op Vrijdag 6 Maart 2009 om 19:52 Ongepaste reactie?

bij mij is in 2003 clamydia geconstateerd en ook bij mijn huidige vriend.Ik heb een kuur van 2 pillen gehad,heb ik ook afgemaakt, en daarna de bevestiging gekregen dat het weg was, mijn vriend kreeg ook med. een stuk of 7 pillen, maar in de tijd van zijn medicatie hebben we onveilige sex gehad, hij is daarna niet meer getest,zouden we het weer allebei hebben?nu 4 jaar later hebben we nog allebei ergens last van.wie heeft het antwoord op mijn vraag of heeft hetzelfde meegemaakt?


Geschreven door: ali op Woensdag 18 Maart 2009 om 09:50 Ongepaste reactie?

smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley


Geschreven door: CoCo 21 op Vrijdag 20 Maart 2009 om 21:12 Ongepaste reactie?

Hoi,

Afgelopen september verloor ik ineens tussentijds bloed. Dit gebeurde niet iedere maand, maar het is natuurlijk wel vervelend. Ook verloor ik soms bloed na sex met mijn vriend. Uiteindelijk ben ik naar de dokter gegaan. Hij verwachtte niet dat ik baarmoederhalskanker, een schimmel en soa had en stuurde mij door naar de gynaecoloog voor verder onderzoek. De gynaecoloog heeft een inwendige echo gemaakt en mijn baarmoederslijmvlies bleek dun te zijn. Dit komt door de pil en veroorzaakt tussentijdse bloedingen. Ook heeft de gynaecoloog een uitstrijkje gemaakt. Hier kwam niks uit: geen baarmoederhalskanker, schimmel of soa. Later moest ik terug naar de gynaecoloog om de behandeling te bespreken. Toen bleek dat zij mij niet op een druiper getest had. Door middel van een urineonderzoek is dit alsnog nagegaan. In dit onderzoek is chlamydia ook meegenomen. Nu kwam er ineens uit dat ik wel chlamydia heb smiley! De gynaecoloog vond dit ook vreemd en vroeg mij of ik in de afgelopen maand contact heb gehad, maar dat is absoluut niet het geval! Volgens haar is een urineonderzoek dan toch doorslaggevender... Heeft iemand enig idee hoe het kan dat een uitstrijkje de chlamydia niet weergeeft en een urineonderzoek wel? Ik heb nu twee pillen gekregen, maar kan ik er nu wel van uitgaan dat het echt weg is?

Ik hoor het wel!

Groetjes


Geschreven door: anoniempjee op Maandag 15 Juni 2009 om 21:38 Ongepaste reactie?

hoi, hier weer iemand met de clamydia andoening.. ik heb vandaag te horen gehad dat ik het heb.. ik had al zon 2 maanden steeds pijn in me buik.. ik voelde me gaar moe en een beetje zwak.. geen idee of dit ermee te maken heeft maar die buikpijn wel in iedergeval.. en ik dacht eigelijk shit ik ben zwanger.. maar nu is het dus SHIT ik heb een soa.. mijn afscheiding werd steeds meer.. en het rook echt verschrikkelijk en toen dacht ik er klopt hier iets niet.. nu heb ik 2 weken geleden een afspraak met de dokter gehad.. en dus een SOA test gedaan.. en dus toen ik vandaag hoorde dat ik clamydia heb.. heb ik pilletjes gekregen 2 X azitromycine.. en die heb ik allerbei ingenomen vandaag maar mijn buik doet pijnn.. niet normaal ik heb de hele tijd krampen enzo (door de atibiotica).. maarja ik was zo verbaast toen ik de dokter vandaag belde dat ik niet gevraagd heb wat ik nu moet doen..
DUS IK VRAAG HET JULLIE EVEN: KOMT TIE

1.na hoeveel dagen weken, ben ik clamydia vrij?
2.mag je gewoon (veilige) SEX hebben? is het schadelijk of wat dan ook?
3.krijg ik nog een controle of het echt weg is?
4.na hoeveel tijd krijg je eigelijk last van deze aandoening na onveilige sex? want dan kan ik nagaan hoelang ik het al heb want ik heb geen idee..

ik hoop dat jullie me kunnen helpen want google helpt me ook niet echt

groetjess mij


Geschreven door: petera op Vrijdag 24 Juli 2009 om 18:55 Ongepaste reactie?

hoi

ik ben heel dom geweest en een jongen in vertrouwen genomen,ik kan hem helemaal niet goed.
hij zegd wel ik heb niks en een ex vriendin dus hopelijk is dat dan alles geweest.
wand ik heb nu een blaasontsteking na deze onveilige sex dacht ook al een schimmel smiley mijn vagina is wel over gevoelig als ik sex heb gehad smiley smileymaar hopelijk heb ik niks opgelopen.
toch maar een test doen,over 3weekjes.
klote gedoe ik vertrouw gewoon te snel vind te lekker maar ik wil dit niet meer laten gebeuren nooit meer.
maar vind sex zo lekker hoe kan ik eraan werken om het dan toch met condoom te doen.
of gewoon helemaal geen sex meschien nog veel beter!


Geschreven door: kattepulkje op Maandag 21 September 2009 om 03:15 Ongepaste reactie?

en ook ik heb het te pakken. de kans is groot dat ik er al langer dan 6 maanden mee rondloop! dacht ffies een test te doen want ja, je weet maar nooit. via chlamydiatest een pakket aangevraagd 2 weken later de uitslag .. NIET SCHRIKKEN u heeft chlamydia.
hoezo niet schrikken? k schrok me een ongeluk!!!!
weet ook helemaal niet van wie ik hem heb gekregen geen van mn partners heeft me ooit over een soa verteld/gewaarschuwd. ben hier wel mooi klaar mee.
morgen maar naar de dokter!

ik vrij voortaan ALTIJD veilig
trust nobody but yourself!


Geschreven door: anoniem op Maandag 21 September 2009 om 11:32 Ongepaste reactie?

elloa ik moet er ook aan geloven ik moet deze week ook een test gaan doen ik ben 1 keer verkracht en later nog een keer door een andere jongen ik durf voor de reet niet naarde dokter ik zit me eigen helemaal op te vreten smiley

ik ga wel gewoon en ik zie wel ik ben meteen bang datik dood ga enz heel vervelend

ik heb niet echt klachten ja een branderige onderbuik maar goed ik ga het laten testen vraag meaf hoe snel ik de uitslag heb smiley

als ik hier goed uit kom voor mij ook nooit meer onveilig of iets raars jezus hey voel me zo stupid and stupid en again stupid


Geschreven door: anoniem op Dinsdag 22 September 2009 om 17:00 Ongepaste reactie?

Ik heb vandaag te horen gekregen dat ik chlamydia heb. Ik weet wel bijna cker dat ik hier al meer dan 4 jaar mee loop. Weet iemand hoe groot de kans is dat ik nu onvruchtbaar ben?


Geschreven door: sterretjes op Vrijdag 20 November 2009 om 23:34 Ongepaste reactie?

hey

ik heb ook net een uitslag gehad dat ik chlamydia heb, dankzij het vreemdgaan van mijn vriend.. maar ik heb het dus al goed een jaar.. (als hij de waarheid spreekt en dat het enigste geval is geweest) ik ben ook zeker bang dat ik nu onvruchtbaar ben.. smiley
weet er iemand na hoe lange tijd het echt gevaarlijk wordt in de zin van onvruchtbaarheid?
ik las net al 4 jaar en 2,5 jaar maar ik lees nergens na hoelang je je echt zorgen moet maken..
ik start morgen met de kuur en ben er dan met een week vanaf zei de dokter, maar ga toch vragen om een vruchtbaarheidstest... kun je die uberhaupt zo krijgen of zijn daar wachtlijsten voor?
thanx for reading this smiley


Pagina 6 van 11 pagina's met reacties
[1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Volgende 10 pagina's : Laatste

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Geslachtsziekte.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)