Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Geslachtsziekte.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Geslachtsziekte.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Anoniem

Geschreven op: Zondag 18 September 2005 om 14:18
Ongepast of beledigend?

Ik heb al vijf maanden chlamydia en ben nu pas behandelt daartegen. Weet iemand na hoeveel tijd je onvruchtbaar kan worden? Ik heb veel last van mijn buik gehad, maar nooit die link gelegd... 

Reacties op dit bericht:

Pagina 5 van 11 pagina's met reacties
[1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Volgende 10 pagina's : Laatste

Geschreven door: anoniem op Vrijdag 7 December 2007 om 00:52 Ongepaste reactie?

Hi,

Ik heb een paar vraagjes (voor degene die chlamydia hebben/hadden):

1- Wat zijn de PRECIEZE klachten?
Ik lees namelijk dat het erg lijkt op blaasontsteking, en daar hoop ik op. Ik moet vaak plassen, maar meer s''avonds. Soms moet ik supernodig! Dan lijkt het alsof je in je broek moet plassen, maar dan is het een klein beetje. Ik heb GEEN pijn in mijn onderbuik, maar misschien wat zeurderig HEEL soms. Oja, en als ik plas dan doet het eerst geen pijn, maar pas bij het allerlaatste krijg ik een pijn scheutje, maar dat is geen ''branden'', ook geen ''steken'', maar gewoon RAAR, ik kan het niet beschrijven. Ik zie ook geen bloed in mijn plas, maar HEEEEEL LICHT op het w.c. papier, heb ik het een paar keer gezien. (het lijkt misschien raar dat ik het allemaal zo beschrijf, maar zo snappen jullie me beter denk ik)

2- Als je de kuur krijgt, hoelang duurt het voordat die kutklachten over zijn?
(haha. woordspeling)

3- Hoelang duurde het voordat je klachten kreeg, na de onveilige sex?
Ik heb 17okt sex gehad met mijn ex, ja onveilig, ik voel me ook een lompe koe. Op 22 nov begon de ellende, dus 38 dagen erna.

Het probleem is, dat ik het heb gedaan toen het slecht ging tussen mijn vriend en mij (ik heb een ongelofelijk zwak voor mijn ex waar ik heel lang mee ben geweest, het is niet OK, ik weet het) ik wilde het ook veilig doen, maar voor je het weet......achja, dat hoef ik jullie niet uit te leggen.
DOMDOMDOM.

Als ik mij morgen ga laten testen, en ik krijg het slechte nieuws te horen, dan heb ik dus een groot probleem. Want mijn vriend weet van niets.
Ik ben ook niet van plan om het te vertellen. "WAT SLECHT!" hoor ik jullie al denken. Maar hij is ook een keer met zijn ex naar bed geweest. Dus.....ik kan het er dus op gooien dat het daar van komt, en dat ik nu last heb gekregen. Dat is mogelijk. Ik ben heel slecht, ik weet het! Ik wil alleen hiermee zeggen, dat ik berichten lees van mensen die zeggen "WE zijn allebei niet vreemd geweest". Maar ik geloof niet zo in dat "WE". Sommige mensen kunnen glashard liegen.
Waarom? Omdat ze de partner niet willen kwetsen, ze willen niet voor de gevolgen opdraaien. Ik spreek hier ook voor mijzelf...


Geschreven door: heeyo op Woensdag 6 Februari 2008 om 13:11 Ongepaste reactie?

als je gewoon bij de dokter een soatest gaat laten doen
kost het veel geld?
want ik durft het echt niet tegen men moeder te zeggen
en volgens mij heb ik een soa?
hoeveel kost het ongeveer?


Geschreven door: Michel op Zondag 13 April 2008 om 16:14 Ongepaste reactie?

mmm doktersassistente??

wilt u mij onderzoeken??

:Z smiley


Geschreven door: erik op Vrijdag 25 April 2008 om 00:36 Ongepaste reactie?

5 maanden geleden heb ik een meisje laten pijpen (onveilig)
ik heb nu al 2 maanden klachten.
het jeukt er bij mijn schaamharen en ik heb pijn aan mijn teelballen en onderbuik.

weten jullie misschien wat het is?


Geschreven door: Een Meisje. die onzeker is op Zondag 25 Mei 2008 om 15:38 Ongepaste reactie?

Heey.!!

Ik ben ene meisje ..
ik heb gepijpt zonder condoom,,
ik weet niet wat ik moet doen,, want ik durf geen test te laten doen,,

Er Komt wit pu uit mijn vagina en heb ene branderig gevoel.. weet iemand wat je er aan kan doen willen jullie mij alsjeblieft helpen want wil hetniet tegen iemand vertelen ..


Hoop dt julie er op rageren Gr een meisje die onseker is


Geschreven door: anoniem op Zondag 12 Oktober 2008 om 02:19 Ongepaste reactie?

ik ben zoo stom geweest !!! ik ben naar bed geweest met iemand zonder condoom, HET WAS MIJN BESTE VRIENDDD !! ik heb hem ook gepepen en nu een week later heb ik last van mijn keel en irritatie aan mijn vagina, ik ben hier mee naar mijn bio docent gegaan, en die zegt dat ik een soa test moet laaten doen. maar binnen hoeveel dagen moet je dat laten doen ? ik heb een afspraaak voor over 2 weken, maar zelf denk ik dat dat te laat is, ik ben helemaal radeloos en durff er ook verder met niemand over te praten ! en dan ben ik ook nog eens niet ongesteld geworden, me bio docent zegt ook, het kan zijn dat je het later word door de stress. maar toch moet ik een test gaan doen! ik ben zo bangg! kan iemand mij helpen ? smiley


Geschreven door: tony op Maandag 27 Oktober 2008 om 15:09 Ongepaste reactie?

ik heb me laten helpen aan glamydia maar heb 2 pillen gekregen maar mijn vraag is wan gaat het inwerken. Heb nu nog steeds last met plassen. Pil 3 dagen geleden ingenomen. Groetjes tony


Geschreven door: anoniempjuh op Zondag 14 December 2008 om 21:07 Ongepaste reactie?

ik heb ook sinds 4 weken oogontsteking door chlamydia..heel stom natuurlijk maar maak me erg zorgen over mijn oog..ik blijf namelijk heel wazig zien en ben bang dat dit niet gaat verbeteren..wie heeft ditzelfde gehad???


Geschreven door: anoniem op Woensdag 21 Januari 2009 om 15:15 Ongepaste reactie?

Vandaag heb ik dus ook te horen gekregen dat chlamydia heb. kreeg er 2 pillen voor. word trouwens niet vrolijk van de bijwerkingen.. kwam erachter door dat ik veel jeuk had en rood was dacht eerts aan een schimmel infectie kreeg ik ook pillen voor en de klachten verdwenen toch voor de zekerheid. maar een test gedaan. gelukkig krijg je een pakketje mee waar je in een buisje moet plassen en weer op de post moet doen. week later krijg je uitslag. als je niet wil dat je ouders je bellen geen dan even door bij de dokter je mobiele nr anders bellen ze je doodleuk op je thuisnr en krijg je leuek vragen van je ouders. Ik heb vaker onveilige sex gehad. erg stom terwijl ik nog wel van de normen en waarden ben. heb me ex van anderhalf jaar terug gevraagd een soa test te doen sinds ik met hem het beste contact heb weet ik ook meteen of ik het daarvoor al had of niet. ik hoop erna anders heb ik er wel heel lang mee gelopen. vraag me nu wel af of ik nog vruchtbaar ben. dat zal wel onzeker zijn pas als ik ooit met kinderen begin zal ik het weten al voel ik me er wel erg verdrietig van dit alles. fijn dat dit forum bestaat beetje steun.


Geschreven door: anoniem op Dinsdag 27 Januari 2009 om 18:53 Ongepaste reactie?

Hallo iedereen,

Zouden jullie (ex en besmette vrouwen) alle klachten die jullie hebben willen neerzetten hier?

Groetjes


Pagina 5 van 11 pagina's met reacties
[1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Volgende 10 pagina's : Laatste

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Geslachtsziekte.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)