Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Geslachtsziekte.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Geslachtsziekte.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Anoniem

Geschreven op: Zondag 18 September 2005 om 14:18
Ongepast of beledigend?

Ik heb al vijf maanden chlamydia en ben nu pas behandelt daartegen. Weet iemand na hoeveel tijd je onvruchtbaar kan worden? Ik heb veel last van mijn buik gehad, maar nooit die link gelegd... 

Reacties op dit bericht:

Pagina 3 van 11 pagina's met reacties
[1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Volgende 10 pagina's : Laatste

Geschreven door: anne op Donderdag 22 Juni 2006 om 14:00 Ongepaste reactie?

ik heb nu son 6 weken altijd buikpijn en klachten
het blijkt nu dat ik glamidia heb
ik ben so bang dat ik niet meer zwanger ken raken?
k0mt dat veel voor?


Geschreven door: kel op Donderdag 22 Juni 2006 om 19:41 Ongepaste reactie?

mensen ga naar de dokter!! het is je eigen lichaam en je eigen gezeondheid!
ik heb t zelf ook gehad en ik was ook heel bang. maar ik was wel heel opgelucht toen k er vanaf was! al die stres weg, want je hebt er ckers n hoop stres van! aub mensen ga naar dokter voor je zelf en voor je meedemens! x


Geschreven door: kreeftje op Maandag 3 Juli 2006 om 02:44 Ongepaste reactie?

Ik ben besmet met genitale wratten,ze zitten echt overal,ik snap er niks van heb vorig jaar7 weken in het ziekenhuis gelegen met een onstoken dikke darm en afgelopen december is hij er ook uitgehaald,toen was er ook nog niks te zien,ben ik nu voor altijd besmet? ik snap niks van de uitleg hierover wie kan mij die info geven?


Geschreven door: B op Vrijdag 7 Juli 2006 om 19:24 Ongepaste reactie?

Ik heb nu al voor de 2 e keer deze gezelige infectie bij me, ik word er niet goed van... Heb 2 lange relaties achter de rug waarbij ik me telkens vooraf samen met mijn partner heb laten testen.. Mijn huisarts zegt dat je niet zomaar onvruchtbaar wordt, daar voel je echt wel iets van en dan heb je dus koorst en echt ongelofelijke pijn in je onderbuik.. Ik wil ook super graag kinderen en ga nog maar niet lopen stressen, want je krijgt nu toch nog geen antwoord..


Geschreven door: wat is dit voor shit ik zeg jou sex is niet voor niks uitgebracht op Woensdag 19 Juli 2006 om 13:20 Ongepaste reactie?

als je het doet mensen doe het dan met een condoom want zodat uw ook weet dat je het niet hebt en dat je het niet gaat krijgen wanneer je geen condoom gebruikt tijdens het vrijen dan kan je natuurlljk van alles oplopen dus gebruik een condoom .En zo verminderd de oorzaak naar hiv en andere soa's ook


Geschreven door: anoniem op Woensdag 26 Juli 2006 om 13:30 Ongepaste reactie?

Ik heb vandaag het geweldige nieuws gekregen van de nieuwe vriendin van mijn ex-vriend dat zowel zij als hij zijn besmet.
het is al een jaar geleden sinds hij heeft opgelopen maar heeft er nooit ech last van gehad, nu ben ik een half jaar geleden nog een keer met hem naar bed geweest en kan het nu dus ook hebben, ik ga vanmiddag naar de dokter om me te laten testen maar het zit me echt niet ekker.
ik heb zelf nergens las van, heb geen klachten of dingen die anders zijn, dat andere meisje wel.
ik hoop dat ik het niet heb gekregen maar ben bang dat ik met die gedachte alleen mezelf maar voor de gek houd.
zijn er mensen die geen klachten hadden maar wel besmet bleken te zijn?
als dit tot invruchtbaarheid ijdt dan doe ik hem echt wat aan.... ben op het moment voornamelijk boos, al weet ik og niet op wie, op hem of op mezelf


Geschreven door: lievie op Donderdag 3 Augustus 2006 om 20:26 Ongepaste reactie?

Hoi. Ik heb al twee jaar een vaste relatie. Ik woon al meer dan een jaar samen.Aan het begin van deze relatie na drie maanden zonder condoom sex te hebben gehad met mijn vriend heb ik een soa test gedaan bij mijn huisarts ik was blij want alles was goed. Voor deze relatie heb ik al 4 x een soa test gedaan je word overal voor glymidia etc gewaarschuwd dus ik was altijd precies en voorzichtig. Ik heb alle soa's laten testen. Inclusief glymidia. Mijn vriend heeft ook alles laten testen bij zijn eigen huisarts. Ik bleef er maar op hameren vergeet niet te vragen of glymidia ook getest is hij gaf aan dat alle soa's ook bij hem getest waren en ook bij hem was alles goed. Nu is mijn vriend 8 weken voor zijn werk naar het buitenland geweest. Twee weken na zijn terugkomst uit het buitenland kreeg ik ineens lichte klachten die op een schimmelinfectie lijken ik heb medicijnen genomen tegen schimmelinfectie. Een paar dagen later heeft mijn vriend een plasbuisinfectie en ja hoor............ik ook naar de GGD we hebben alletwee glymidia.....ik ben TOTAAL OVERSTUUR. Volgens de informatie telefoon/ggd/huisarts moet mijn vriend wel vreemd zijn geweest omdat er bij mij sprake is van een resente infectie. En ik heb klachten die ik nooit eerder heb gehad bovendien heb ik na 3mnd sex met deze man alle soa's inclusief glymidia laten testen ik heb het gelukkig op papier als bewijs. mijn vriend heeft ook het formulier van twee jaar geleden gevonden en blijkt dat bij hem van alles is getest hb gehalte etc. en veder wat soa's betreft alleen hiv/syfilis/hipatitus b. En GEEN GlYMIDIA. IK BEN TOTAAL OVERSTUUR. Mijn vriend heeft al twee jaar een zeurende pijn in zijn teelballen en ik smeek hem al twee jaar om naar de dokter te gaan. Hij vertelde mij dat hij die pijn al zeker 4 jaar heeft en een keer 4jr geleden ongeveer naar een specialist is doorgestuurd via de huisarts. Die gaf aan dat er een bacterieele infectie was aan zijn teelballen en hij kreeg antibiotica mee en veder werd gezegt komt bij meer mannen voor en de pijn zal wel weer terug komen wen er maar aan.......... ik weet nu even niet wat erger is dat ik er al twee jaar mee kan lopen?????? En dus geen kindjes kan krijgen of dat ik het net heb opgelopen en dat mijn vriend dus is vreemgegaan..........ik wil ZO DOLGRAAG kindjes.........ik ben ook al bijna 35.........dat maakt het nog lastiger ik ben BOOS/VERDRIETIG.........VOEL ME ELLENDIG WAAROM HEEFT MIJN VRIEND NOOIT NAAR MIJ GELUISTERD????? WAAROM HEEFT HIJ NIET OPGELET BIJ DIE SOA TEST 2 JAAR GELEDEN OF CHLAMYDIA ECHT GETEST WAS (IK HEB HET HEM ZEKER 20 KEER NAGEVRAAGD) EN HOE KON DIE HUISARTS EEN SOA TEST DOEN ZONDER CHLAMYIDA?????TERWIJL CHLAMYDIA JUIST ZOVEEL VOORKOMT IN NEDERLAND.????
En als hij eventueel toch is vreemd geweest waarom geen condoom???????Please.........kunnen jullie reageren en mij een beetje door deze moeilijke tijd heen helpen??????????? ik ben al twee weken bij een vriendin thuis weg van mijn vriend.


Geschreven door: ????? op Maandag 7 Augustus 2006 om 18:29 Ongepaste reactie?

Hoi

Ik had een vraagje kan je glamydia krijgen als je een jongen pijpt die besmet is????


Geschreven door: aapie op Zaterdag 12 Augustus 2006 om 16:29 Ongepaste reactie?

hai allemaal, ongeveer een maand terug had ik ook last van jeuk enz. en was bang voor een soa. Ik heb me er gewoon over heen gezet en ben naar de dokter gegaan, als vrouw is dat trouwens echt niet iets vreselijks. Ik begrijp dat het eng is enzo dat dacht ik eerst ook, maar die dokter heeft in zijn of haar carriere al zoveel geslachtsdelen gezien dus die kijkt daar echt niet meer van op.
Wat ze doen is even 2 wattenstaafjes inbrengen om wat slijm af te nemen en thats it!! Ik was dan ook na 3 minuten ook al weer weg. Dus iedereen wees alsjeblieft niet bang om naar de dokter te gaan voor zoiets!! En inderdaad zeg er even bij dat je op al het mogelijke getest wil worden gewoon voor de zekerheid. Nou.. ik hoop dat dit een beetje als peptalk heeft geholpen voor diegenen die niet durven om naar de dokter te gaan, heel veel succes!


Geschreven door: Lisa op Maandag 28 Augustus 2006 om 21:19 Ongepaste reactie?

Hallo Iedereen

Op mijn vakantie dit jaar ben ik een hele leuke jongen tegengekomen en we warenw at aan het zoenen enzo maar ik wou pertinent geen sex!!! Toch zette hij zijn penis voor mijn ingang en ik zette net zoals iemand anders vertelde mijn hand ervoor. Toen drong hij toch nog even 2 keer naar binnen de vieze klootzak. nu 4 weken later heb iuk bloedverlies tussentijds/ Ga morgen gelijk testen op alles wat mogelijk is van Soa test tot Hiv test je weet het tenslotte maar nooit. (Al kan Hiv pas na 3 maanden)

En ik zou iedereen aanraden om toch naar de dokter te gaan want je kan het maar beter weten, dat er nog iets kan worden gedaan. Want je hebt maar 1 lichaam en je moet er echt trots op zijn Ga alsjeblieft naar de dokter het is het niet waard om voor 1 one-noght stand of een lekkere vrijpartij dalijk jaren met een soa rond te lopen waar je niks van weeet (of misschien wel erger)en dalijk nog onvruchtbaar te worden oook...

Ik weet precies wat jullie allemaal meemaken en et is echt vreselijk!!!!


Pagina 3 van 11 pagina's met reacties
[1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Volgende 10 pagina's : Laatste

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Geslachtsziekte.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)