Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Geslachtsziekte.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Geslachtsziekte.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Genitale wratten

Geschreven op: Maandag 16 September 2019 om 11:26
Ongepast of beledigend?

Hallo allemaal,

Ik ben een jongen die 2 jaar geleden een eerste genitale wrat heeft geconstateerd. Ben gelijk in behandeling gegaan door middel van condyline. Op den duur kwamen er steeds meer bij. Wratjes laten bevriezen, laseren en met elektriciteit weggehaald. Ook verschillende crŤmes gebruikt (condyline, aldara, wartec).

Nu 2 jaar later ben ik nog steeds bezig met wratjes die er weer af en toe bijkomen. Ik heb anderhalf jaar geleden voor het laatst seks gehad omdat ik bang ben het te vertellen tegen een eventuele nieuwe partner. Ook voel ik mij gewoon niet fris en schoon met die wratten en heb mede daardoor alle seks vermijdt.

Ik vroeg mij af hoe andere lotgenoten omgaan met wratjes die af en toe terugkomen. Gaan de wratjes ooit definitief weg? En hoe moet ik omgaan met eventuele nieuwe partners (gewetensvraag). Ik durf het gewoon echt met geen mogelijkheid te zeggen omdat ik gewoon weet dat het bij nieuwe partners waar je nog niet in een stadium bent dat je smoorverliefd bent op elkaar, teveel afschrikt.

Ik heb vandaag een afspraak gemaakt bij de huisarts om mij eventueel door te laten verwijzen naar een psycholoog. Mijn zelfvertrouwen is volledig weg en ik merk aan mijzelf dat het in mijn hoofd gewoon niet goed gaat

Wat raden jullie allemaal aan en kunnen jullie mij op de een of andere manier geruststellen? 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Victor op Dinsdag 10 December 2019 om 15:45 Ongepaste reactie?

Hey,

Je moet met appelazijn gaan weken. Je doet wat appelazijn op een watje en laat dit zitten op de wrat. De wrat zal zich vol zuigen met het azijn en uiteindelijk afsterven. Ik ben er nu mee bezig. Op internet is er een hoop te vinden.
Probeer dat eens. Ik weet er alles van. Het is een aanslag op je leven die krengen.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Geslachtsziekte.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)