Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Geslachtsziekte.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Geslachtsziekte.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Julia

Geschreven op: Dinsdag 9 Juli 2019 om 09:22
Ongepast of beledigend?

Beste allemaal,

Ik kom net terug van de dokter en wat ik al dacht werd waarheid. Ook ik heb herpes genitalis. Nu zegt de dokter dat ik er niks aan kan doen behalve zinkzalf smeren en het laten verdwijnen. Heeft iemand tips die hij/zijzelf als werkzaam heeft ervaren om een nieuwe uitbraak te voorkomen? Nu voel ik me vooral een beetje alleen en heb ik ook geen idee met wie ik dit wil en kan delen. Tot nu toe nog met niemand gedeeld...

Alvast bedankt! 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Remco peters op Vrijdag 2 Augustus 2019 om 12:31 Ongepaste reactie?

Er zijn fijne forums waar je terecht kan stuur me even een mail Remco.peters@yahoo.com


Geschreven door: Victor op Dinsdag 10 December 2019 om 15:47 Ongepaste reactie?

Hey.
Ik heb ook een keer herpes gehad.
In Nederland krijg je gewoon een speciaal zalfje en een antibiotica kuur. Hiermee is het zo weg.


Geschreven door: Lena op Zondag 15 December 2019 om 23:37 Ongepaste reactie?

Wat Victor zegt klopt dus niet. Herpes genitalis is een virus en nestelt zich in je zenuwen rn kan weer de kop opsteken bij verminderde weerstand, stress, griep, tijdens ongesteld zijn etc. Zijn meerdere trigger. Geld hetzelfde als bij koortslip. Ik heb altijd al een slechte weerstand gehad en heb soms nog steeds een uitbraak ondanks dat ik het al 15 jaar heb. Bij mij is het enige wat helpt virusremmers, (bv. Valaciclovir), zinkzalf en rust. Dagje bankhangen doet wonderen. Hopelijk heb je er wat aan, ondanks de late reactie. Sterkte


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Geslachtsziekte.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)