Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Geslachtsziekte.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Geslachtsziekte.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Tom 79

Geschreven op: Zondag 1 Juli 2018 om 18:37
Ongepast of beledigend?

2 jaar geleden heb ik herpes type 2 opgelopen na een relatie. Ik had een vermoeden maar een een doktersbezoek vorig jaar bevestigde mijn vermoeden. Sindsdien leef ik als een kluizenaar en word door eenzaamheid verteerd. Graag zou ik eens in contact komen met lotgenoten om zo eens ervaringen uit te wisselen en te horen hoe jullie de dingen verder aanpakken. Met vriendelijke groet Tom. 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Ramona op Maandag 20 Augustus 2018 om 17:35 Ongepaste reactie?

Heey tom,

Wat vervelend om te horen dat je jezelf opsluit er zijn heus opties en ik kan het weten want na 10 jaar leven met Hg leer je dat er leven is met dit en al het mooie wat erbij hoort!!!
Als je wil delen kan dit op het lotgenoten forum.
Als je 1 op 1 wil praten dan moeten even kijken hoe we in contact kunnen komen. Ik lees het wel koppie op ok
smiley


Geschreven door: Miranda op Vrijdag 24 Augustus 2018 om 23:43 Ongepaste reactie?

Beste Tom,

Herkenbare situatie. Sinds een jaar heb ik herpes Het heeft mij erg onzeker gemaakt. En leg geen contact meer met mannen nadat ik 2 afwijzingen kreeg. Nu neergelegd dat ik geen partner meer zal krijgen. Het wordt in mijn ogen niet geaccepteerd. Het doet mij verdriet, dit is mij overkomen door zoals de huisarts t zei "pech". Ben er kapot van. Ik hoop net als jou hier ervaringen en lotgenoten te vinden.

Gr. Miranda


Geschreven door: Robin39 op Maandag 27 Augustus 2018 om 21:03 Ongepaste reactie?

Ook mijn leven is drastisch veranderd sinds ik paar jaar geleden te horen kreeg dat ik herpes heb. Heb mezelf toen ook helemaal afgesloten en zelfs zelfmoord willen plegen. (Niet gedaan)

Ik ben al een tijdje vrijgezel en durf gewoon geen relatie meer te hebben terwijl ik zoveel kansen heb gehad om mijn leven te delen.

Ik ben erg bang om iemand ook de ziekte te geven.
En doordat is de zin in seks ook grote deels weg.

Er met iemand uit mijn omgeving durf ik niet te praten.

Het maakt mij heel erg onzeker terwijl ik dat nooit ben geweest.

Groet Robin (Man) (niet mijn echte naam)


Geschreven door: Tom 79 op Maandag 10 September 2018 om 15:50 Ongepaste reactie?

Aan Ramona, Miranda en Robin, ik wil jullie bedanken om te reageren op mijn bericht het was hartverwarmend. Indien jullie mij nog willen contacteren (wat ik wel tof zou vinden) is dit mogelijk op volgend e-mail: tpierets@outlook.be
Groetjes en hopelijk tot hoors.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Geslachtsziekte.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)