Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Geslachtsziekte.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Geslachtsziekte.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Laura

Geschreven op: Zondag 14 Januari 2018 om 21:16
Ongepast of beledigend?

Hallo allemaal,

Helaas al 10 jaar heb ik last van HSV-2, ik ben nu 28 jaar. Ik ben meerdere keren in die tijd opzoek gegaan naar een online supportgroep maar zoals misschien vele van jullie kunnen beamen is dit niet gemakkelijk.
Nu heb ik sinds een paar weken een internationale support groep gevonden en ben ik deze week met een andere meid een nederlandse groep gestart omdat wij hier zelf ook behoefte aan hebben. Gewoon zodat we elkaar kunnen supporten en alle herkenbare struggles kunnen delen.
Mocht er iemand behoefte hebben om te kletsen of in de geheime groep terecht willen komen
mail mij/ons op meidenmetherpes@outlook.com

groetjes Laura 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Miranda op Vrijdag 24 Augustus 2018 om 23:50 Ongepaste reactie?

Beste Laura,

Heel herkenbaar. Al lange tijd opzoek naar lotgenoten maar niets gevonden. Hebben jullie een anonieme forum site o.i.d?

Hoop t van je te horen.

Mvg. Miranda


Geschreven door: Robin39 op Maandag 27 Augustus 2018 om 20:54 Ongepaste reactie?

Ook ik ben al een tijdje op zoek naar een groep om andere mensen met HSV om ervaringen te delen en Mischien wel een leuke vrouw te vinden.

Groet Robin (39 man) (niet mijn echte naam)


Geschreven door: Laura op Donderdag 20 September 2018 om 14:19 Ongepaste reactie?

Hey Miranda en Robin,

Ik zie jullie berichtjes nu pas.
Met Robin heb ik inmiddels contact. Miranda volgens mij nog niet.
We hebben een besloten geheime facebookpagina (die dus niemand buiten de groep kan zien) waarbij wij persoonlijk mensen moeten toevoegen of accepteren.
Hier zitten vele met het eigen profiel op, mocht je echt anoniem willen blijven er zijn 2 personen met een leeg facebook profiel.

Als je meer informatie wil mail even naar het mailadres. Dat is van mij samen met Jeanine. Wij helpen je graag verder om in contact te komen met de rest.

Op dit moment een groep van 40 nederlandstalige mensen.

Groetjes Laura


Geschreven door: William op Donderdag 8 Augustus 2019 om 08:23 Ongepaste reactie?

Hallo Laura,

Bestaat de faceboekgroep nog of zijn dit hele oude berichten?

Zou je mij een email willen sturen?

bravo987654321@hotmail.com

Groet,
William


Geschreven door: Lena op Zondag 15 December 2019 om 23:47 Ongepaste reactie?

Hoi laura,

Ik heb je een mailtje gestuurd. Hoop dat de groep nog bestaat.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Geslachtsziekte.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)