Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Geslachtsziekte.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Geslachtsziekte.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

semz95

Geschreven op: Vrijdag 27 Oktober 2017 om 11:08
Ongepast of beledigend?

Hii allemaal, ik ben een 22 jarige vrouw die (ondanks condoom) hvp (genitale wratten) en herpes heeft opgelopen via mijn ex. Het is dus dubbel feest voor mij. Gelukkig is de herpes tot nu toe bij 1 aanval gebleven. Daten gaat zeer moeizaam en ik krijg de ene na de andere afwijzing. Zijn er mensen die tips hebben om hiermee om te gaan of mensen die in contact willen komen? Ik begin langzaam te leven onder een steen en mn zelfvertrouwen heeft een flinke deuk gekregen. Mijn email is s.devries95@outlook.com 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: anonyme op Vrijdag 22 December 2017 om 23:57 Ongepaste reactie?

ik snap wat je bedoelt ik loop al bijna 4 jaar met het hpv virus... het wilt maar niet weg gaan, relaties zijn niet mogelijk. en je komt er in een diepe sleur door.
behandelingen zijn er maar werken niet,
geen dating sites voor mensen met soa`s binnen Nederland.

mijn enigste tip is accepteren wat je hebt en er mee leren leven.


Geschreven door: Laura op Donderdag 20 September 2018 om 14:39 Ongepaste reactie?

Hey Semz,

Ik heb je een mailtje gestuurd.

Groetjes Laura


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Geslachtsziekte.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)