Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Geslachtsziekte.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Geslachtsziekte.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Aniek

Geschreven op: Woensdag 17 Augustus 2016 om 10:49
Ongepast of beledigend?

Hallo allemaal,
Ik zit zelf al 9 jaar in een relatie waarbij mijn partner ook de enige bedpartner is.
Mijn partner heeft voor die tijd een andere bedpartner gehad.
Nu hebben we voor anderhalve week terug een heftige nacht samen gehad nadat we waren wezen stappen. Dag erna begon ik een beetje last van een schraal gevoel te krijgen down under. Hier heb ik wel eend vaker last van na de sex dus stond er niet teveel bij stil.
Na een aantal dagen begon ik last te krijgen van kleine rode bultjes die vooral rond mijn anus zaten en een klein bultje bij de vagina. Ik dacht in de eerste instantie zal wel een schimmelinfectie zijn, dus ik netjes zalf hiervoor gesmeerd. Na nog een paar dagen later begon het verschrikkelijk veel pijn te doen dus ik dacht even langs de huisarts want dit is niet goed.
De huisarts bekeek het en vertelde mij dat het waarschijnlijk herpes was (PARDON!?)
Ik schrok hier enorm van en ze heeft nu een soa test bij me gedaan. Ik krijg hier volgende week de uitslag van.
Nu zij mijn ha, ga even na bij je vriend of er niet iets gebeurd is?
Hier schrok ik van en heb hem in tranen opgebeld. Hij vertelde me dat er niks raars was gebeurd waar ik vanaf moest weten. Wel is hij zelf een week voor die bewuste avond plotseling erg ziek geworden waarna hij een paar dagen later blaasjes in zijn mond had, maar verder niet bij stilgestaan. Zijn moeder heeft wel een koortslip maar weet niet of het in die zin dan ook zo is dat hij het virus bij zich draagt dan?
Ik heb voor vanmiddag opnieuw een afspraak bij de ha staan omdat ik kapot ga van de pijn, kan niet normaal plassen alles schuurt zitten is niet fijn, liggen, lopen noem maar op. Had alleen een zalfje gekregen om het wat te verdoven maar heb nog echt heel veel last.
Ik merk aan mezelf dat ik er heel veel mee bezig ben, HOE DAN!?
Ik heb altijd dezelfde bedpartner gehad en dan overkomt mij dit. Nooit gedacht dat mij dit zou overkomen.
En nee, mijn vriend is niet vreemdgegaan, we houden ontzettend veel van elkaar en ik geloof hem echt op Zijn woord..
Ik hoop echt dat het misschien toch iets anders kan zijn, maar ben er echt bang voor..
Zit momenteel in een rollercoaster van emoties.
Mijn vriend is hartstikke lief voor me, en zegt ook dat ik me hier niet voor hoef te schamen, maar dat doe je toch, je voelt je vies.
Hoe gaan jullie hiermee om? En zijn er mensen die al lang een vaste relatie hebben waarin een van de 2 herpes heeft of allebei? Fijn dat ik even mijn verhaal kon delen.. 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: True op Dinsdag 28 Maart 2017 om 22:41 Ongepaste reactie?

Hoi,

Naar he, ik heb het zelf van mijn partner gekregen.
Ik geloof er niet in dat ik stillen drager ben.
Beiden hadden we ons laten testen op soa''s voordat we gemeenschap hadden, maar op herpes wordt niet getest.
Het is heel vervelend en ligt als een schaduw over je sexleven.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Geslachtsziekte.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)