Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Geslachtsziekte.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Geslachtsziekte.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

me_1981

Geschreven op: Maandag 10 November 2014 om 22:06
Ongepast of beledigend?

3 jaar loop ik rond met herpes. Altijd met condoom sex gehad en toch die pech hebben. En ja besmet door een bekende die het mij niet vertelde. Na talloze doktersbezoeken en onwetenheid van verschillende dokters, uiteindelijk bij de juiste terecht gekomen. Mij laten testen en sinds enkele maanden Herpes als diagnose. Ook al wist ik dit 3 jaar geleden al door zelf op onderzoek te gaan, maar de schaamte was groot. Ergens ben je opgelucht door de diagnose en ergens heb je afkeer van jezelf. Heb zo''n 10-tal aanvallen gehad waarvan de eerste hevig waren. Het begint steeds met last in de liesstreek. Mijn verhaal kan ik nergens kwijt. Ben 33j man hetero, mensen die in contact willen komen of ervaringen willen delen, ik ben je luisterend oor.
 

Reacties op dit bericht:

Pagina 1 van 2 pagina's met reacties
[1 2]

Geschreven door: Angel67 op Maandag 1 December 2014 om 19:44 Ongepaste reactie?

Hallo ..meneer zonder naam.
Ik heb sinds kort gehoord dat ik herpes simplex genitaal heb. Ik zoek ook mensen voor contact. Hoe is dat te realiseren?


Geschreven door: Rai_67 op Dinsdag 29 September 2015 om 14:33 Ongepaste reactie?

Is er ook een HSV (Herpes Gen.) forum hier in NL? Mvrg


Geschreven door: sofie op Woensdag 29 Maart 2017 om 16:27 Ongepaste reactie?

Voor een man moet dit ook werken ! Lees dit goed want zo slaagde ik erin GEEN AANVALLEN MEER te krijgen van herpes genitales !
Op een dag kreeg ik in de schaamstreek een ganse reeks rode bobbels die snel dikker werden en open gingen. Bij toiletbezoek huilde ik van de pijn ; gewoon plassen was een marteling ! Het verdict ; herpes genitalis.
Bijna twee jaar lang kreeg ik met de regelmaat van aanvallen van herpes genitalis ; 11 aanvallen ! Ze waren minder erg waren dan de allereerste aanval, maar toch duurde het telkens al snel 3 weken vooraleer het zaakje weer toonbaar werd. Dus tel maar uit ; bijna de helft van de tijd was ons sexleven om zeep.
Koortsachtig speurden we internet af naar middeltjes. We probeerden van alles maar na de ene aanval volgde een paar weken later alweer de volgende aanval, een echte nachtmerrie.
Toen kwamen we via via bij een dokter terecht die onze redding werd. Na het toepassen van zijn methode VERDWENEN de aanvallen !
Sedertdien heb ik 3 jaar lang slechts 2 MINIEME opstootjes gehad ; de ene keer 2 flinke bobbels die echter niet open gingen en weg ebden in minder dan een week, de andere keer een ganse serie minieme uitslag die 4 dagen later niet meer te zien waren. 3 jaar lang hielden we hout vast en durfden het nog niet uitspreken maar nu weten we zeker ; het werkt, het is gelukt om de vreselijke aanvallen van herpes genitalis te voorkomen.
PUNT 1 ; de beide aanvallen die ik kreeg in de 2 jaar sedert het toepassen van de methode waren beide op momenten van emotionele stress, de ene keer tijdens de plotse familiecrisis bij mijn zus en de andere keer toen ik tijdens onze reis te horen kreeg dat mijn vader allicht kanker had.
Dus bovenop de methode moet stress vermeden en beheerst worden wil je herpes onder controle houden !
Ademhalingsoefeningen bij stressaanvallen, de wijsheid het verschil te weten tussen wat je wťl en niťt kan veranderen, en aanvaarden wat je niet kan veranderen ; er het beste van maken zoals het is, plus het besef dat je de ander niet helpt door jezelf ziek te maken. Oftewel ; pragmatisch omgaan met ongewenste situaties.
PUNT 2 ; geraffineerde suiker moet absoluut vermeden worden ; dus frisdrank met suiker, koekjes, snoep enz zijn heel slecht, suker triggert herpes.
PUNT 3 ; in voeding zitten de twee stoffen arginine en lysine. Ivm herpes moet uw voeding mťťr lysine dan arginine bevatten. Je kan tabellen opzoeken met hoeveel van elk voedingsmiddelen bevatten en sommige dingen vermijden (oa geen noten en chocolade eten ! ). Als eerste remedie tegen herpes moet je extra lysine slikken om de verhouding tussen arginine en lysine goed te krijgen. Lysine kan je in reformwinkels vinden, er zijn meerdere merken die lysine in capsulevorm verkopen. Van lysine moet je 1000 mg per dag slikken en bij vermoeden van opstoot verdriedubbel je de lysine tot 3000 mg per dag.
PUNT 4 ; 1 X ''s ochtends plus 1 X ''s avonds Olijfblad extract 1000 mg, gestandardiseerd op 20 % oleuropeÓne, tevens te verkrijgen in reformwinkels. Bij vermoeden van opstoot de dosis verdriedubbelen.
PUNT 5 ; vitamine C is heel belangrijk ; overdag eet u eerst een vrucht die veel viamine C bevat zoals een kiwi of sinas. ''S avonds neemt u 1 tablet van 1000 mg vitamine C maar opgelet ; dit moet vitamine C van natuurlijke oorsprong zijn, vb op basis van Acerola. Ook dit vind u in reformwinkels, allicht ook in de apotheek. Het is belangrijk eerst het fruit te eten en later op de dag de tablet te nemen ; niet omgekeerd ! De dosis van vitamine C niet verhogen !
PUNT 6 ; ''s avonds voor het slapen smeer ik de ganse zone van de schaamstreek, vanaf bovenaan op de venusheuvel en dan langs opzij langs beide kanten van de vagina tot helemaal onderaan tot aan mijn staartbeen in met een speciale zalf. Dit doe ik op bed na het laatste toiletbezoek als ik daarna niet meer moet rondlopen zodat de zalf kan intrekken. Slapen zonder slipje ! Deze zalf is heel belangrijk, zoniet het belangrijkste. Eens je besmet bent, blijft het herpes virus voor de rest van je leven sluimeren onderaan de ruggegraat en volgt het virus bij een aanval telkens weer hetzelfde pad dat leidt naar de plaats waar je de herpes blazen krijgt.
Het herpes virus heeft een buitenwand, en de zalf zorgt ervoor dat de buitenwand van het virus kapot gaat waardoor het virus er niet in slaagt een aanval met blazen te veroorzaken.
Enkel bij acute stress ( waardoor uw weerstand keldert ) zal het virus er nog in slagen een begin van aanval te veroorzaken. Maar door de zalf zal u ten eerste slechts nog een paar aanvallen krijgen die ook nog milder zullen zijn en na deze paar mildere aanvallen zal je uiteindelijk vrij worden van herpes aanvallen. Enkel bij acute emotionele stress die u niet snel door ademhalingsoefeningen tot een halt roept zal u nog een beperkt begin van herpes krijgen die na een paar dagen reeds verdwenen zal zijn, doordatu geen open zweren meer zal krijgen ( tenzij door schuren door uw broek ) doordat de zalf de buitenwand van het herpes virus afbreekt. Het onderliggend mechanisme is dus vooral dat de buitenwant van het herpes virus door de zalf aangetast wordt, dus het zal u wel duidelijk zijn dat deze zalf van cruciaal belang is. Misschien is alleen de zalf al voldoende, maar dit durf ik me niet te riskeren, ik ben er als de dood voor dat deze nachtmerrie herbegint.
Het is zeker ook belangrijk de bovengenoemde voedingsaspecten in acht te nemen en de combinatie van Lysine + Olijfblad + Acerola vitamine C te nemen en emotionele stress te beheersen.
U kan dus in de reformwinkel of via internet al het nodige zelf terugvinden. Wil je weten welke producten ik gebruik dan mag u mij contacteren via gleiss.lutz@gmail.com , dan geef ik ook aan hoe u aan de zalf kan komen.
Alle nodige producten zijn volledig natuurlijk, en daar wringt het schoentje ; op natuurlijke producten kan men geen patent nemen, u zal wel begrijpen wat ik bedoel. Maar u kan dus wel degelijk verlost worden van deze nare herpes aanvallen.


Geschreven door: LM op Dinsdag 19 September 2017 om 15:08 Ongepaste reactie?

Eind februari heb ik een eerste uitpraak van Herpes genitales gehad. Hoe ik hieraan gekomen ben, is nog steeds een raadsel. De kans is groot dat ik het gekregen heb tijdens een zonnebank bezoek in de sportschool. Wat was dat schrikken en nadat de diagnose door de huisarts werd gesteld, voelde ik me zo vies en in waarde geminderd. Sindsdien heb ik moeite om mannen in mijn leven toe te laten. Tot op heden, ik had een leuke jongen leren kennen en zat steeds in dubio wanneer en hoe ik het slechte nieuws hem moest brengen. Goed om te weten, dat we alleen een keer gezoend hadden, wat naar mijn weten niet schadelijk is aangezien ik daar niet besmet ben. Sinds eergisteren heb ik hem het nieuws verteld en sindsdien amper tot geen contact meer met hem gehad, omdat hij zegt dat ik hem besmet heb door met hem te zoenen. Het was voor mij al een grote stap om dit iemand te vertellen en een enorme teleurstelling om zo''n reactie te krijgen. Ben er eigenlijk nog steeds kapot van, want ben bang dat mijn herpes genitalis mij weerhoud om uberhaupt ooit een relatie en gezin te stichten. Ik zou graag met anderen in contact komen die met hetzelfde probleem zitten, horen hoe zij hier mee omgaan en hoe zij het hun partner vertellen. Zelf ben ik een hetero vrouw van 26 jaar. Jullie kunnen me bereiken via: lmpo26990@gmail.com


Geschreven door: NB op Dinsdag 19 September 2017 om 16:00 Ongepaste reactie?

Hee LM, wat vervelend om te lezen, zeg. En wat toevallig dat je dit vandaag schrijft. En dan zijn we ook nog rond dezelfde leeftijd. Ik ben er sinds vorige week achter dat ik het ook heb gekregen, van mijn (nu ex-)partner die gewoon glashard loog en mij dus eigenlijk willens en wetens heeft besmet. Ik ben er echt kapot van... Dit is de enige soa die ik ooit he opgelopen en dan gelijk een for life! Merk ook dat ik erg veel behoefte heb aan mensen die begrijpen wat ik doormaak, en die mij niet vies vinden. Heb namelijk wel een nare ervaring gehad met een huisarts in opleiding waardoor ik me walgelijk voel. Ik zou graag met je in contact komen, al heb ik dus geen verhaal van hoe het is om ermee te leven, gezien de recentheid van mijn diagnose.

Ik ga je een mailtje sturen. Ik zou ook graag met anderen in contact komen, heb eigenlijk vooral dezelfde vragen als LM wat verdere toekomst betreft, liefde vinden en zo.


Geschreven door: LM op Dinsdag 19 September 2017 om 17:31 Ongepaste reactie?

Hoi NB,

Graag zou ik in contact willen komen. Heb het nog niet echt aan iemand kunnen vertellen omdat ik lang in een ontkenningsfase heb gezeten, pas nadat ik meerdere uitbraken kreeg, begon ik het me te beseffen. Het zal al fijn zijn als je het gewoon met iemand kan bespreken. Als je mij zou willen mailen lmpo26990@gmail.com dan kunnen we vanuit daar verder kijken hoe het contact verloopt


Geschreven door: Laura op Donderdag 20 September 2018 om 14:46 Ongepaste reactie?

Hey allemaal,

Voor degene die contact zoeken.. Ik heb samen met een andere meid een besloten geheime facebookpagina opgericht.
We zijn op dit moment met 40 mensen in de groep, waarbij je verhaal dus sowieso wel kwijt kan!

Op dit forum is een berichtje van mij te vinden met een mailadres (omdat ik eerder gebannd ben van een ander forum ben ik voorzichtig met het verspreiden van mailadressen)
Als je mailt kan ik je eventueel toevoegen in de groep als je interesse hebt.

LM ik heb jou zelf gemaild omdat ik hier je mailadres kon vinden.

Zelf heb ik al 10 jaar HSV en sinds vorig jaar pas mensen ontmoet die het ook hadden, dit was zown opluchting voor mij! Ik hoop dat door te kunnen geven aan jullie.

Heel veel liefs Laura


Geschreven door: Laura op Donderdag 20 September 2018 om 14:48 Ongepaste reactie?

Sorry LM, zie het nu pas.. Ik ken je al smiley
herkende het mailadres niet meteen. haha


Geschreven door: victoria hellen op Maandag 10 Februari 2020 om 01:11 Ongepaste reactie?

LEES MIJN HERPES VIRUS CURE GETUIGENIS. {arts contact die mijn herpesvirus genezen whatsapp / call +2349036036397}, [email herbalcure12@gmail.com]. hallo iedereen, ik kom uit Florida USA. Ik wil mijn getuigenissen delen met het grote publiek over hoe deze geweldige man, Dr. Mohammed genaamd, mijn herpes geneest. Ik ben meer dan EEN JAAR EN TWEE MAANDEN HERPES-patiŽnt geweest en heb pijn gedaan tot ik deze dame tegenkwam toen ik naar Nederland reisde voor een interview die ooit een herpespatiŽnt was, ik heb haar alles uitgelegd vertelde me dat er deze Grote ARTS is die haar helpt om haar herpes te genezen en ze gaf me zijn e-mailadres waarmee ik contact kon opnemen en ik deed wat ze had opgedragen. En de Dr. vertelde me hoeveel ik de herpes kruidenmedicatie moest kopen en hoe ik het zal krijgen, wat ik deed. en hij stuurde me het kruidengeneesmiddel via UPS COURIER SERVICE en ik gebruik het volgens zijn instructies. En tot mijn grootste verrassing dat ik het Herpes kruidengeneesmiddel slechts 2 weken nam en zie, ik ging voor een herpes-test, voor mijn grootste verrassing voor de dokter bevestigde me dat ik herpes gratis had en zei dat ik geen herpes meer in mijn systeem heb en tot nu toe heb ik nooit pijn of herpes symptomen gevoeld, dus ik zei dat ik de goedheid van deze man voor het grote publiek moet getuigen, want als je dat bent daar surfen vanaf deze Herpes-problemen, ALS, KANKER, of een dodelijke ziekte of VIRUS, zal ik je adviseren om contact met hem op te nemen via zijn werkende e-mail: (herbalcure12@gmail.com) chat of belde whatsapp +2349036036397 en ik verzeker je dat hij je helpen zoals hij voor mij deed okť


Geschreven door: victoria hellen op Maandag 10 Februari 2020 om 01:22 Ongepaste reactie?

LEES MIJN HERPES VIRUS CURE GETUIGENIS. {arts contact die mijn herpesvirus genezen whatsapp / call +2349036036397}, [email herbalcure12@gmail.com]. hallo iedereen, ik kom uit Florida USA. Ik wil mijn getuigenissen delen met het grote publiek over hoe deze geweldige man, Dr. Mohammed genaamd, mijn herpes geneest. Ik ben meer dan EEN JAAR EN TWEE MAANDEN HERPES-patiŽnt geweest en heb pijn gedaan tot ik deze dame tegenkwam toen ik naar Nederland reisde voor een interview die ooit een herpespatiŽnt was, ik heb haar alles uitgelegd vertelde me dat er deze Grote ARTS is die haar helpt om haar herpes te genezen en ze gaf me zijn e-mailadres waarmee ik contact kon opnemen en ik deed wat ze had opgedragen. En de Dr. vertelde me hoeveel ik de herpes kruidenmedicatie moest kopen en hoe ik het zal krijgen, wat ik deed. en hij stuurde me het kruidengeneesmiddel via UPS COURIER SERVICE en ik gebruik het volgens zijn instructies. En tot mijn grootste verrassing dat ik het Herpes kruidengeneesmiddel slechts 2 weken nam en zie, ik ging voor een herpes-test, voor mijn grootste verrassing voor de dokter bevestigde me dat ik herpes gratis had en zei dat ik geen herpes meer in mijn systeem heb en tot nu toe heb ik nooit pijn of herpes symptomen gevoeld, dus ik zei dat ik de goedheid van deze man voor het grote publiek moet getuigen, want als je dat bent daar surfen vanaf deze Herpes-problemen, ALS, KANKER, of een dodelijke ziekte of VIRUS, zal ik je adviseren om contact met hem op te nemen via zijn werkende e-mail: (herbalcure12@gmail.com) chat of belde whatsapp +2349036036397 en ik verzeker je dat hij je helpen zoals hij voor mij deed okť


Pagina 1 van 2 pagina's met reacties
[1 2]

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Geslachtsziekte.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)