Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Geslachtsziekte.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Geslachtsziekte.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Vrouw26

Geschreven op: Vrijdag 3 Januari 2014 om 14:58
Ongepast of beledigend?

Bij mij begon het allemaal met de klachten: pijn in de eierstok en in heel de buik/darmen. Ik ben naar de huisarts gegaan en deze heeft mij doorverwezen naar de gynaecoloog. Na verschillende inwendige echo''s, dachten ze dat het om een rare vorm cyste ging. Toen is een kijkoperatie gedaan en nu blijkt het chlamydia te zijn.

Dit moet ik al minstens 3 jaar hebben, want zolang zijn mijn man en ik al samen. We zijn ook bezig met een baby (al 9 maanden aan het proberen). Ik wacht nu nog een nader onderzoek om te kijken hoe erg de schade is. Ik voel nog steeds pijn van de verklevingen in heel de buik. Ik ben erg bang dat we niet meer op een natuurlijke wijze kans hebben op een baby.

Ik voel me erg slecht, dit was allemaal mijn eigen schuld. Seks zonder condoom, doe dit nooit! En als het toch is gebeurd gelijk testen. Ik ben zo dom om te denken dat ik niks heb zolang ik geen pijn heb. Nu dus minstens 3 jaar hiermee rondgelopen ...  

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Geslachtsziekte.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)