Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Geslachtsziekte.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Geslachtsziekte.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Hans

Geschreven op: Zaterdag 15 April 2006 om 19:32
Ongepast of beledigend?

Ik heb sinds 2 weken kleine soort van rode puistjes/zwelletjes op mun eikel ben 15 jaar en heb nog "NOOIT" sex gehad dus iemand enig idee??? echt hulp gevraagd!!!??? 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: sandra op Zondag 16 April 2006 om 21:39 Ongepaste reactie?

Hoi Hans
ziet het er zo uit
http://bestanden.medischforum.nl/urologie/ppp.jpg

Dan hoef je je geen zorgen te maken hoor. Dit is heel normaal. Helaas bestaat er geen creme om ervan te komen.


Geschreven door: johnny op Zondag 16 April 2006 om 21:52 Ongepaste reactie?

nee.. een rode plek boven mij balzak. het stinkt en plakt een beetje.. het doet geen pijn.. Ik wil weten wat dat is..


Geschreven door: HetAntwoord op Donderdag 27 April 2006 om 12:07 Ongepaste reactie?

Mannen (en vrouwen ook) vergeten nog wel eens na het douchen en zwemmen hun genitaliŽn goed te drogen. Dat kan leiden tot irritatie. De huid raakt dan (licht) ontstoken wat een rode verkleuring kan geven en een plakkerig oppervlak. Dat komt veel voor en gaat vanzelf over als je er aandacht aan besteedt. Dus goed drogen en eventueel wat vaseline gebruiken om het te beschermen. Bij ernstige irritatie kun je voor een zalfje naar je huisarts gaan.
Rode puntjes op de eikel kan overigens candida zijn. Dit is een schimmelinfectie die zich ook kan uiten door een jeukerig gevoel. De schimmel komt bij iedereen op het lichaam en in het lichaam voor en is niet schadelijk. Normaal wordt hij in toom gehouden door 'goede schimmels' maar als de balans verstoord is door verminderde weerstand bijvoorbeeld dan neemt de schimmel overhand. Het is irritant maar kan geen kwaad. Een creme/zalf kan hierbij uitkomst bieden. Daarvoor kan je terecht bij de apotheek/drogist/huisarts.


Geschreven door: kech op Donderdag 29 Maart 2018 om 14:03 Ongepaste reactie?

smiley


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Geslachtsziekte.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)