Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Geslachtsziekte.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Geslachtsziekte.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Sabrina

Geschreven op: Zondag 6 November 2005 om 14:55
Ongepast of beledigend?

hey

ik denk dat ik ook schimmelinfetie heb, hoe kan ik daar zeker van zijn dat ik het heb durf eigenlijk niet naar de dokter te gaan.

Ik heb wel geslachtsgemeenschap gehad met condoom al ben ik dan niet volledig beschermt tegen een SOA, mijn partner heeft nergens last van. misschien komt het door vaak wassen en vrij vaak met zeep, wat eigenlijk beter is met water. Ik was met mijn vriend aan het geinen en heb toen fanta per ongeluk over me heen gehad het prikte wel ff kan het da mijn lichaam hier op gereageerd heeft en ik een vaginale infectie of schimmelinfecte heb gekregen. Ik slik ook de pil kan dit er misschien meer mee te maken hebben.ik ben nl. wel rooder benden en heb wel jeuk en doet ook wel wa pijn. kunne jullie me aub wa mer zeggen  

Reacties op dit bericht:

Pagina 1 van 2 pagina's met reacties
[1 2]

Geschreven door: sabrina op Zondag 6 November 2005 om 15:00 Ongepaste reactie?

iets vergeten ik had ook meer vaginale afscheiding dan normaal ook een beetje kleine brokjes erin en geen echt andere kleur als normaal een beetje geelig meer wittig. Misshicen weten jullie wa ik heb met al deze symptonen


Geschreven door: Anoniem op Woensdag 16 November 2005 om 16:23 Ongepaste reactie?

Als het heeeel erg jeukt, wat minder wordt als je ongesteld wordt (heeft met je hormoonspiegel te maken), heb je waarschijnlijk een schimmelinfectie. Die hoef je helemaal niet gekregen te hebben van sex hoor, kan inderdaad ook van te vaak (en met verkeerde zeep) wassen. Het beste is wassen met water. Lactacyd kan ook wel, maar NIET elke dag, want dat verstoort de Ph-waarde van je vagina te erg, waardoor schimmels vrij spel krijgen.

Ik zou gewoon even je huisarts bellen. Die kijkt dan even (is niet vervelend) en kan zo zien of je candida (witte vloed) hebt. Je krijgt dan medicijnen en daarmee is het binnen 3 dagen over! Niks om je voor te schamen hoor!

Succes ermee!


Geschreven door: anoniem op Dinsdag 22 November 2005 om 14:21 Ongepaste reactie?

Heey meid

maak je geen zorgen, vast schimmel sommige vrouwen/meiden hebben daar heel erg last van ik ben 18 jaar en vanaf mijn 17 tot nu heb ik het ongeveer 5 x gehad. Meestal na mijn menstruatie maar verder kan dit idd ook komen door de pil, te droog zijn bij het vrijen, teveel met water gewassen. Maar het is niet erg om naar de huisarts te gaan hoor vraag gewoon naar de vrouwelijke dokter die gaat er naar kijken met een eendenbek en dan in 2 min concludeerd zij wel of je een schimmelinfectie hebt en dan krjg je meestal een kuur van 3 dagen en dan is het weg.

succes


Geschreven door: anoniem op Vrijdag 3 Maart 2006 om 22:50 Ongepaste reactie?

je hoeft je niet veel zorgen te maken, ik heb al vanaf mijn 17 de last van schimmel infecties, en meerdere in mijn omgeving hebben het ook of hebben het ook wel minstens een keer gehad. sommige vrouwen of meisjes hebben daar gewoon veel last van en het kan ook van zelf komen maar ook vaak door je teveel te wassen met zeep. ben inmiddels al 26 en het wordt al steeds minder. niet dat het nou echt prettig is om het te hebben, maar het is wel iets wat vaker bij vrouwen voorkomt.


Geschreven door: sharon op Zondag 5 Maart 2006 om 21:38 Ongepaste reactie?

hoi ik heb ook vaker last gehad van schimmel infecties en ik geloof 80% met ons maak je geen zorgen het is wel vervelend maar het is zo weg met medicijnen en misschien een tip je kunt je ook spoelen met een vaginale douche na het vrijen of na /tijdens je menstruatie kan je bij de drogist halen voelt heel fris ik doe het gewoon met alleen water maar het kan ook met lactacyd maar dat gebruik ik toch liever niet
en tot slot tegenwoordig bel ik naar mijn huisarts om te zeggen dat ik denk dat ik een infectie heb en dan kan ik die staafjes ophalen en dan doe ik het thuis zelf veel prettiger toch gewoon vragen
bel nou maar snel voor een afspraak dan ben je er vanaf groetjes en zet m op


Geschreven door: Anoniem op Dinsdag 21 Maart 2006 om 00:19 Ongepaste reactie?

Ik heb dat mijn afscheiding vreemd ruikt. Het is wel normaal van kleur maar maak me zorgen. Hoe hoort afscheiding te ruiken?


Geschreven door: Anoniem op Dinsdag 21 Maart 2006 om 00:21 Ongepaste reactie?

Ik heb dat mijn afscheiding vreemd ruikt. Het is wel normaal van kleur maar maak me zorgen. Hoe hoort afscheiding te ruiken?


Geschreven door: Jantien op Donderdag 26 April 2007 om 22:56 Ongepaste reactie?

Ik kwam deze site tegen: http://wwww.ph-balance.nl
Misschien interessant genoeg om eens te kijken als dit wordt verkocht?
Verder zag ik in het kruidvat krantje dat Clear Blue met een vaginale gel komt om dit soort problemen op te lossen als je ph-waarde van slag is.


Geschreven door: Jantien op Donderdag 26 April 2007 om 22:58 Ongepaste reactie?

Oeps sorry: http://www.ph-balance.nl
Schijnt verkocht te worden op http://www.testjezelf.nu


Geschreven door: Jantien op Maandag 10 September 2007 om 20:30 Ongepaste reactie?

Test wordt inmiddels aangeboden op http://www.testjezelf.nu/ph-balance/intieme-verzorging-vrouw.html

Ik heb deze besteld en weet nu gewoon direct hoe het zit met mijn ph waarde. Zegt uiteraard niet alles, maar aangezien ik nu de mogelijkheid heb om zelf deze ph waarde te kunnen bepalen, kan ik direct zien hoe het is gesteld met mijn zuurgraad en met het risico op infecties. Geeft me wel de tijd om er op tijd iets aan te doen met bijvoorbeeld een gel. Bovendien weet ik nu ook of zo''n gel wel werkt voor mij. Ik kan het jullie alleen maar aanraden om eens te proberen. Kost maar 10.49 euro voor 5 testen en ook nog zonder verzendkosten!


Pagina 1 van 2 pagina's met reacties
[1 2]

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Geslachtsziekte.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)