Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Geslachtsziekte.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Geslachtsziekte.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Anoniem

Geschreven op: Zondag 18 September 2005 om 14:18
Ongepast of beledigend?

Ik heb al vijf maanden chlamydia en ben nu pas behandelt daartegen. Weet iemand na hoeveel tijd je onvruchtbaar kan worden? Ik heb veel last van mijn buik gehad, maar nooit die link gelegd... 

Reacties op dit bericht:

Pagina 1 van 11 pagina's met reacties
[1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Volgende 10 pagina's : Laatste

Geschreven door: Ik op Maandag 19 September 2005 om 20:26 Ongepaste reactie?

Ik heb volgens mij meer dan een jaar er mee gelopen en eerlijk gezegd verschild dat weer persoon.. ik heb wel een inwendige echo moeten laten maken maar bij mij zag alles er perfect en goed uit, gelukkig maar.. maarja ik weet niet of het consuquentie's met zich mee brengt voor later.. en aangezien ik nog niet aan kinderen toe ben, is dat voor mij nog afwachten.. maar ik hoop, dat dat voor mij later geen probleem gaat worden..afwachten dus..
Tropuwens nog een vraagje, had je nog andere klachten, bv een aanhoudende oogontsteking of andere klachten dan buikpijn enzo?
Ik heb namelijk een oogontsteking gehad en door die onsteking zijn ze er achter gekomen dat ik chlamydia had, maar ik heb nu zelfs(bijna jaar later) nog steeds af en toe last van m,n oog en dat maakt me dus elke keer weer bang, denk steeds dat ik weer iets heb, terwijl dat niet kan, want heb geen onveilige sex meer gehad..
Maar goed..


Sterkte he..


Geschreven door: Anoniem op Dinsdag 20 September 2005 om 10:49 Ongepaste reactie?

Hee, bedankt voor je reactie! Ik heb inderdaad nu je het zegt ook een oogontsteking gehad die steeds terug kwam, en die is nu ook over sinds ik behandelt ben. Waar heb je die inwendige echo laten maken? In het ziekenhuis? Maar dan weet je dus nog niet of je wel of niet onvruchtbaar bent? Oh wat een drama dit zeg... Nou jij ook sterkte!


Geschreven door: Anoniem op Vrijdag 30 September 2005 om 10:37 Ongepaste reactie?

meisje 19
ik ben zo boos op mezelf want ik had nooit zonder condoom moeten vrijen!!!!ik heb ook glamydia,,,en ik ben zo bang dat ik geen kinderen meer kan krijgen!!!!!het klinkt mischien stom maar ik ben echt verdrietig!!!


Geschreven door: Anoniem op Maandag 3 Oktober 2005 om 16:06 Ongepaste reactie?

Ja, ik weet hoe het voelt. Maar ik heb gevraagd aan mijn arts hoe groot de kans is dat ik onvruchtbaar ben geworden en ze dacht dat ik er nog wel op tijd bij was. 5 maanden is dus blijkbaar nog niet zo heel lang.. Maar bij iedereen is dit weer anders, je komt er pas achter als je probeert zwanger te raken..

Heb je wel medicijnen genomen tegen je chlamydia? En hoe lang heb je ermee rond gelopen?

Wat we in elk geval kunnen zeggen is dat we er van geleerd hebben.. Ik zal in ieder geval noooit meer zonder condoom met iemand vrijen van wie ik niet weet of die een soa kan hebben of niet!!!


Geschreven door: Anoniem op Zondag 16 Oktober 2005 om 16:37 Ongepaste reactie?

ik heb me voor de grap getest had nooit gedacht
dat ik glamidya zou hebben ben er 2 dagen achter gekomen en ben blij dat ik me heb getest en ben bang dat ik later geen kinderen kan krijgen omdat ik dat heel graag wil maar ja mensen ik voel met jullie mee ECHT :S


Geschreven door: kiev op Dinsdag 10 Januari 2006 om 19:57 Ongepaste reactie?

Hoi

Ik lees net jullie breacties op deze site. Ik heb zelf ook chlamydia gehad en vermoedelijk ruim 2,5 jaar.
Mijn partner en ik hebben ons aan het begin van onze relatie laten testen op SOA, omdat we beiden zoiets hadden van; dit zit goed. Beiden negatief, bij onze eigen huisartsen toen nog getest. Ik kreeg twee jaar later een keer bloedverlies na het vrijen, bij het surfen naar SOA kwam ik er achter dat ik meerdere klachten had, zoals afscheiding, jeuk.
Ik naar de huisarts; uitstrijkje. Ja hoor chlamydia, mijn partner ook laten testen....ook.
Wij snapten er niks van, hij is niet vreemd geweest en ik ook niet, hoe komen we dan ineens positief?? een fout negatieve test dus, we zijn negatief getest, maar we waren het niet. en nog eens bij verschillende huisartsen laten doen, dus hoe wil het toeval. Intussen maakte ik me ook zorgen om mijn onvruchtbaarheid, inmiddels loop ik er al mee vanaf dat ik hem leerde kennen en dat was op dat moment al 2,5 jaar (na een half jaar laten testen) Behandeld met antibiotica zithromax een kuur van 5 dagen, maar het zat me niet lekker. Ik heb de huisarts gevraagd of ik naar een gynaecoloog kon, omdat ik me zorgen maakte om mijn vruchtbaarheid. Hij was het er niet zo mee eens, maar ik heb het wel gedaan. Ik ben bij een fertiliteitsarts terecht gekomen en sta nu op de lijst voor een laparascopie (een kijkoperatie via de buik) Ik ben heel benieuwd hoe dat afloopt.....

Allemaal veel sterkte met deze heel onzekere infectie!!Geschreven door: anoniem op Zondag 15 Januari 2006 om 16:38 Ongepaste reactie?

ik heb zelf ook chlamydia gehad.ik heb er 3 maanden mee rondgelopen.
alleen jammer genoeg heb ik daar niks van gemerkt.
ik ben een heel hypogondisch persoon,dat betekend dat je heel extreem
bang bent voor ziektes.maakt niet uit wat.ik heb seks met iemand
gehad maar was zo gespannen, dat ik droog was. en door die droogheid,
is het condoom gescheurd.terwijl ik nog nooit in heel mijn leven zonder
condoom heb gedaan.ik heb zelf met mijn ex, een jaar lang met condoom gedaan
zo bang was ik.toen die condoom scheurde, was ik helemaal hysterisch.
en was extreem aan het huilen.ik was zo bang.hij stelde me gerust en zei
maak je niet druk ik heb al een test gedaan, ik heb niks.ik nam het van hem aan.
en werd wat gerust.ik besloot een test te doen, een week later hoorde ik de uitslag.chlamydia ik ging door een hel.ik ben gelukkig genezen.maar door mijn hypogondische problemen,lijkt het net of mijn eierstokken aan het huilen zijn.
dat doet me zo veel pijn.ik wil zo graag kinderen, ik zou niet meer willen leven als het niet lukt.ik vroeg me af, als je er 3 maanden mee heb gelopen,
kan je dan nog wel kinderen krijgen,kan je uberhaupt op de natuurlijke manier zwanger raken,of is het zo dat als je chlamydia heb gehad, alleen nog maar iwf
kan doen. en niet meer op de natuurlijke manier? dus man en vrouw. dat was mijn vraag.


Geschreven door: ikke op Vrijdag 20 Januari 2006 om 05:38 Ongepaste reactie?

ik Heb ook chlamydia gehad , heb er 3 maanden mee rondgelopen kreeg heel snel de klachten.. ben gelijk behandeld!! ik ben nu een tijd bij me huidige partner .. we willen nu aan kinderen beginnen maar ben zo bang dat het nie lukt ..


Geschreven door: anoniempje uut zeeland op Vrijdag 20 Januari 2006 om 11:51 Ongepaste reactie?

nou dat klinkt vrij lastig allemaal,wish you all the luck.
Mijn man is wel vreemdgegaan en hebben dat verwerkt en ook honderden (zo lijkt het) testen laten doen op mogelijke soa,s klachten als druk op de onderbuik, branderigheid ,plotseling eczeem,schimmelinfectie, slechte ontlasting enz...
maar er is nu na 9 maanden nog niks uitgekomen, we zijn ook bij dermatoloog, internist enz geweest geen oplossing. ze gooien het op stress...maar allebei dezelfde spontane seborisch exceemstresskklachten en andere klachten???
Wie heeft er ook zoiets meegemaakt??we balen er enorm van.daarlijk raakt 1 van ons onvruchtbaar en dan?kan je je toekomst wel anders inplannen.
Vind er weinig over op het internet en zoek info en lotgenoten.
Groetjes de anonieme zeeuw


Geschreven door: bang op Vrijdag 17 Februari 2006 om 13:05 Ongepaste reactie?

ik ben meisje van 15 en ben met een man van 28 naar bed gegaan van een antiliaanse afkomst we hebben wel vaker sex gehad en toen was er nix aan de hand maar de laatste keer kreeg ik een dag erna vreselijke pijn in me vagina
weet iemand msichien wat het isik heb het al een week en ik druf en ga egt neit naar me ouders zeggen of naar de huisarts dat is zeker het lijkt op een soort bultjes in me vagina en als ik zit of loop egt verschrikelijk pijn en plas ook help me alsjebliefd kan ik nu een antwoord krijgen a.u.b


Pagina 1 van 11 pagina's met reacties
[1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Volgende 10 pagina's : Laatste

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Geslachtsziekte.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)