Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Geslachtsziekte.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Geslachtsziekte.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Swami

Geschreven op: Woensdag 25 Mei 2005 om 09:39
Ongepast of beledigend?

Er komt een witte vloeistof uit mijn vagina die verschrikkelijk stinkt, dus moet altijd een inlegkruisje gebruiken anders stinkt mijn onderbroek de hele dag. Als ik wil gaan vrijen zorg ik altijd om van te voor mijn vagina grondig schoon te maken met een vagina- zeep, maar toch na de seks komt een stank eruit dat mijn vriend dat ook niet prettig vind. Ik schaam me dood naast hem. Weet iemand een oplossing voor mij? AUB, HULP HULP 

Reacties op dit bericht:

Pagina 1 van 11 pagina's met reacties
[1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Volgende 10 pagina's : Laatste

Geschreven door: martine op Maandag 30 Mei 2005 om 15:27 Ongepaste reactie?

toen ik dit las herkende ik het meteen.ik heb echt precies hetzelfde sinds een aantal weken!schrok me dood en wist niet wat het was,heb nu besloten om me binnenkort te laten testen,het zou misschien een soa kunnen zijn..?ik ga in ieder geval langs de huisarts,moet jij ook doen!


Geschreven door: Aids SOA infolijn op Vrijdag 10 Juni 2005 om 08:17 Ongepaste reactie?

De klacht die jij beschrijft, zou inderdaad mogelijk door een soa veroorzaakt kunnen worden.
Algemene verschijnselen van een soa zijn onder andere veranderingen in de afscheiding (meer dan je gewend bent, een andere geur of een andere kleur), een branderig gevoel bij het plassen, pijn in de onderbuik en jeuk.

Het is ook mogelijk dat je klacht een andere oorzaak heeft, bijvoorbeeld een schimmelinfectie of een vaginale infectie.
Dit zijn geen soa. Door een verstoring van de zuurgraad in de vagina, kunnen de daar aanwezige bacteriŽn of schimmels (waar je normaal geen last van zou hebben) zich gaan vermenigvuldigen en klachten veroorzaken, zoals stinkende afscheiding.

De zuurgraad van de vagina kan verstoord raken door bijvoorbeeld bepaalde seksuele technieken (vingeren), het te lang in houden van een tampon (langer dan vier uur), antibioticagebruik of overmatig gebruik van zeep. Het advies is dan ook om je vagina niet met zeep of vaginale douches te wassen. Gebruik alleen lauwwarm water.


Geschreven door: joyce op Dinsdag 19 Juli 2005 om 19:10 Ongepaste reactie?

ik herken dit probleem ook.
het is niet prettig en ik durf geen sex te hebben met m'n vriend.
wat kan ik hieraan doen?
zodat m'n vagina niet meer stinkt?


Geschreven door: anoniem op Maandag 25 Juli 2005 om 11:20 Ongepaste reactie?

en net als jullie herken ik dit ook,op een dag rook ik me eigen terwijl ik er nog nooit last van heb gehad.ik ben naar de dokter geweest en heb me laten testen en ik had niks het is nu wel minder geworden maar volgends mij word het nooit meer zoals het was.maar veel vriendinnen van me herkennen dit probleem dus we zijn niet de enigste.


Geschreven door: okkie op Maandag 25 Juli 2005 om 19:47 Ongepaste reactie?

Mijn afscheiding heeft sinds een tijdje ook een verschrikkelijke geur. Ook heb ik het gevoel dat het meer is dan normaal. Ben zo bang dat ik een soa heb en daardoor onvruchtbaar. Wie weet hoe lang je er mee rond gelopen moet hebben voordat je er onvruchtbaar van kan raken??


Geschreven door: okkie op Vrijdag 29 Juli 2005 om 20:48 Ongepaste reactie?

Ben naar de dokter geweest voor een inwendig onderzoekje(uitstrijkje). Viel allemaal reuze mee. Volgens de dokter heb ik Candida (vaginale schimmelinfectie). Maar over een weekje weten ze meer. Gelukkig kan dit goed verholpen worden!!. Laat het jullie volgende week weten!!!


Geschreven door: loesje op Zondag 28 Augustus 2005 om 10:34 Ongepaste reactie?

ik herken dit ook. heb het ook 2x zelfs gehad en het schijnt gewoon een vaginala schimmelinfectie te zijn, je kan er mee naar de dokter dan krijg je een kleine antibiotica kuur en dan is het zo weg


Geschreven door: Lin op Maandag 19 September 2005 om 20:13 Ongepaste reactie?

Kan een andere geur van urine ook op een soa duiden?
Het lijkt me trouwens wel sterk.. ik heb geen vriend, maar heb dit jaar wel 1 keer sex gehad, maar dat was volkomen veilig en daarnaast is er alleen geslachtsgemeenschap geweest (neuken en geen orale of anale sex) maar toch heb ik t gevoel dat er wat is?
Tenzij t met de condoom mis is gegaan, waar ik dan niets van afweet, maar dat lijkt me ook sterk..
pff heeft iemand miss een idee, word er namelijk erg onzeker van..
Alvast bedankt..


Geschreven door: leyla op Zaterdag 22 December 2007 om 20:33 Ongepaste reactie?

mijn vagina stinkt zoooo erg k schaam me dood en k heb veeeel afscheiding...k durf niet naar de dokter te gaan doet het pijn als dokter slijm pakt ofzo ....?????????????? help me please


Geschreven door: pff op Zaterdag 29 Maart 2008 om 02:15 Ongepaste reactie?

wat een schandalige stank ja..!
herken her probleem, probeer me benen in het bijzin van anderen altijd te kruisen maar de geur komt er dwars doorheen. niet nogmaal. als je het van dichtbij ruikt is het lang nog niet zo smerig al in de ruimte om je heen. heb vernomen dat het gebruik van yogurt of een citroen kan helpen. spoelen van de vagina met een van deze middelen kan de zuurgraad herstellen. eindelijk weer de normale geur terug...! GEEN DUS!!!


Pagina 1 van 11 pagina's met reacties
[1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Volgende 10 pagina's : Laatste

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Geslachtsziekte.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)