Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Geslachtsziekte.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Geslachtsziekte.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Anoniem

Geschreven op: Dinsdag 15 September 2009 om 17:33
Ongepast of beledigend?

Nou mensen,het duurde even maar hier ben ik dan met mijn uitkomsten van mijn verhaal laatst over het dopen van je lul in een glas met verdund azijn.

Ik kan u vertellen dat het erg goed helpt tegen rode plekjes van het te wild spelen ermee en natuurlijk de vreemde pleebrillen en vieze badkamer tegeltjes kunnen dan op die plekjes het een en ander veroorzaken(kwam ik achter)zoals calida dat op alle badkamers te vinden is....

dus,goed poetsen en blijven wassen(maar niet overdreven extra grondig maar gewoon goed.en nooit met zeep tenzij het huidgevoelige speciaal daarvoor geproduseerde zeep betreft natuurlijk.

mocht u dus iets van een huh momend hebben met je penis of je vagina(hoewel ik even niet met een vagina weet hoe je dan het beste hiermee iets kunt) en je weet niet goed hoe en waar het vandaan komt,pak dan een glas en doe tijdens het doucen(bijv.)het glas half vol met azijn en de rest met water.
Stop daar je penis met het velletje naar achter gehouden in het glas en laat het 30 seconden ongeveer in het glas.(het kan een beetje prikken maar dan was het ook tijd hoor)
spoel daarna je lul met water om de boel weer goed eraf te wassen en echtwaar,presto,je merkt het meteen eigenlijk al.

ga dan met uw penis zo gewoon en niet overdreven om,om uitdroginge of schraalheden te voorkomen,gun het rust en niet te wilde dingen voor de huid van je eikel,mocht het wat schraal zijn,dat is maar enkele uren.overgens gebruik ik natuurazijn.

Ik dank iemand op deze site want zonder hem wist ik dit niet en hij legde ooknog de feiten uit hoe en waarom enzo dat dat zo goed werkt tegen bijvoorbeeld smegma en dat soort niet fijn ruikende ziektes.

Ik heb binnenkort een nieuwe badkamer met alles nieuw en ook daarom denk ik dat er iets gaat verdwijnen bij mij aangaande vage toestanden met mijn lieve lulletje.hahahahaha.ik ben nogal een soort van grote metalgast enzo,(maar heelheel lief en eerlijk...is niet altijd makkelijk)maar zeer humaan,dus ik moet nog meer opletten want je slaat voor je het weet wat over.

mocht iemand zich schamen of er erg mee zitten,reageer dan ook op benmuzik@hotmail.com(het liefste vrouwen of stelletjes)maar iedereen maar reageren hierop of hierover.ik zoek uiteindelijk ook maar gewoon een toffe vrouw.Het valt bij mij dan best mee enzo maar ik kan goed begrijpen dat iemand eerst ff douced voor het fijne gelik en dergelijke en das een goed iets dusse.kommaan peeps.
Leef en weet dat ik de dingen des levens wel begrijp.met alle begrip dus kunt u mij alles vragen zonder je te schamen.hopenlijk tot ziens...

Vriendelijke groetjes uit Breda mensen.xxxx en knufs van Ben 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Henk op Dinsdag 16 Oktober 2018 om 22:22 Ongepaste reactie?

Heb een rode rand achteraan de eikel. Als ik goed begrijp de voorhuid terug en in een glas water en azijn doen de penis?


Geschreven door: Frank op Maandag 4 Februari 2019 om 11:27 Ongepaste reactie?

Ik heb regelmatig last van rode vlekjes op mijn voorhuid en af en toe op de penis. Na een korte kuur (zoals hierboven goed is uitgelegd)met (appel-)azijn wordt de kleur weer normaal (rose). Ik volg de kuur zoals hierboven beschreven.
In het begin is de huid wel droog, maar na een aantal dagen (en even geen sex, aftrekken e.d.) is de situatie weer stabiel.Ook een anti schimmel zalf helpt soms wel om de huid weer zachter te maken. Verder alleen maar wassen met water en op je suiker letten (dat heeft echt wel invloed).
Ik heb ergens gelezen dat azijn (verdund) drinken ook zou helpen, maar mijn maag protesteert als ik dat probeer. Daarom weet ik niet of dat ook nog van invloed kan zijn.
Het komt wel met regelmaat terug, maar tijdig starten met de azijn kuur voorkomt dat het verergert.
Mocht je al niet binnen twee dagen een effect merken ga dan altijd naar de huisarts, want dan moet je het echt laten onderzoeken. Ik heb me al meerdere keren op SOA laten testen, maar steeds negatief, zodat ik dat kon uitsluiten!


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Geslachtsziekte.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)