Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Geslachtsziekte.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Geslachtsziekte.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Existenz

Geschreven op: Zaterdag 29 Augustus 2009 om 21:49
Ongepast of beledigend?

Hallo allemaal..

Ik ben een 27 jarige meid/vrouw en moeder van 2 kinderen een dochter en een zoon. Mijn inmiddels ex-partner ging zonder dat ik het wist vreemd, en heb daardoor genitale wratten opgelopen, ik heb ze al best lang en ben er helemaal kapot van. inmiddels zijn we al een tijdje uit elkaar en ik durf geen nieuwe relatie te beginnen, ik ben gewoon zo bang voor iemand zijn reactie. en om eerlijk te zijn als ik ze niet had en ik kwam iemand tegen die ze wel heeft weet ik ook niet of ik dan verder zou willen, eigenlijk niet meer als logisch voor mij 10 anderen.
maar zie de toekomst nu zo somber in durf echt het niet te vertellen al bouw ik iets met iemand op, ik bedoel je weet het nooit of iemand te vertrouwen is dalijk neem je iemand in vertrouwen en verteld hij het aan iedereen door. loop je over straat sta je bekend als dat meisje met genitale wratten bah bah. de ergste nachtmerrie die je je maar kan wensen :''(
En ik ben pas 27 moet ik mn hele leven alleen blijven smiley
zijn er hier nog meer vrouwen die in dezelfde situatie zitten, of zijn er hier mannen van mijn leeftijd die het ook hebben?
ik heb ze trouwens inwendig dus ik kan ze ook niet aanstippen..

groetjes Existenz 

Reacties op dit bericht:

Pagina 1 van 2 pagina's met reacties
[1 2]

Geschreven door: zelfde schuitje op Zondag 28 Maart 2010 om 19:13 Ongepaste reactie?

ja, heb ze ook, dan maar op zoek naar iemand met hetzelfde


Geschreven door: woman27 op Dinsdag 30 Maart 2010 om 13:59 Ongepaste reactie?

hoi,

Ik heb ook ginitale wratten opgelopen door mn ex of door een vieze handdoek van de vriendin van mn broer (of ze hebben sex met elkaar gehad) weet in ieder geval dat het niet van mij afkomstig is (heb niet veel partners gehad en altijd veilig sex gehad), dat is inminddels meer dan 5 jr geleden. Ik ben toen door mn huisarts doorverwezen naar het ziekenhuis, daar ben ik behandeld geworden en heb ik een zalfje mee naar huis gekregen. In die 5 jr heb ik ze eigenlijk maar weinig terug gezien. van de 5 die ik er had komt er steeds een terug, heb nu een nieuwe afspraak gemaakt en de wrat word nu operatief verwijderd. Mijn raad aan jou is om toch maar naar de dokter te gaan en je te laten behandelen (ook in je vagina) als ze open gaan krijg je er meer en dan ben je er nog lang niet van af.

grt,

van iemand met hetzelfde probleem..


Geschreven door: wat ouder op Zondag 5 September 2010 om 21:50 Ongepaste reactie?

Ik denk het wel, maar wat is dezelfde leeftijd


Geschreven door: m op Dinsdag 21 September 2010 om 20:48 Ongepaste reactie?

hoi nou ik ben 26 jaar en heb ook 2 kleintjes

ik heb ze op mijn vagina en er onder ppfff
ik durf gewoon niet naar de dockter te gaan


Geschreven door: d op Dinsdag 5 Oktober 2010 om 18:03 Ongepaste reactie?

Ik weet niet of dit forum nog actueel bekeken wordt maar voor het geval dat toch mijn reactie.

Ik herken wat je zegt. Ik heb zelf genitale wratten als man. Ik herken je onzekerheid maar ben van mening dat je het je partner moet vertellen. Misschien niet de eerste dag dat je elkaar kent maar zeker voordat je met hem gaat vrijen. De wratten zijn ontzettend besmettelijk als ze zichtbaar aanwezig zijn, zowel in je schaamstreek of op/in je geslachtsdeel. Door het te vertellen "schenk" je je partner de keus wel of niet zich te laten besmetten hiermee. Een keus die jijzelf niet gehad hebt.

De wratten kun je vrij goed laten behandelen maar je zult altijd het virus bij je hebben (ook als de wratten dus weg zijn). Dit heb ik van mijn dermatoloog begrepen, de persoon waar je je door je huisarts naar toe moet laten verwijzen.

Bij vrouwen kunnen de wratten dus ook inwendig aanwezig zijn, dit kan ook behandeld worden. In het uiterste geval worden ze weggelaserd. Klinkt pijnlijk maar als man heb ik daar uiteraard geen ervaring mee. Bij mij zijn ze behandeld geworden door Condyline, Aldara creme (die ook het virus verzwakt) en heb mijn wratten ook laten aanstippen. Het laten aanstippen geeft een zeer kort brandend gevoel waarna je er geen last meer van hebt.

Hopelijk kun je hier iets mee!


Geschreven door: same o op Zaterdag 9 Oktober 2010 om 22:18 Ongepaste reactie?

Hoi hoi,

Mijn situatie is hetzelfde!
Ik heb ook een kind en mijn relatie is ook over.
Heb heel lang aan mijn relatie vast gehouden omdat ik er in die tijd achter kwam. Weet nog steeds niet of ik het van hem heb gekregen of van daarvoor. Was altijd heel voorzichtig maar helaas. Mijn ex accepteerde het gewoon. Nu heb ik toch gekozen de relatie te verbreken maar ben ook bang nooit meer iemand tegen te komen.Dit virus maakt je echt depressief. Vooral omdat je zelf er ook niet voor zou kiezen een relatie aan te gaan met iemand die dit virus heeft. En als je een beetje fatsoenlijk bent hou je zoiets niet achter. Hoe kan je in vredes naam iemand het aan doen om niet de volledige informatie te geven.
Ik heb ze zelf inwendig weg laten snijden. Uitwendig zijn ze ook een keer weggesneden wat gruwelijke lidtekens heeft achtergelaten.Was niet eens nodig geweest maar de arts heeft me verkeerd ingelicht.Nu heb ik er uitwendig eigenlijk nooit last van er is er 1 die af en toe terug komt. Natuurlijk net op het moment dat je denkt dat je er vanaf bent!
Inwendig is ook niet zelf te controleren, dus je weet eigenlijk nooit hoe het werkeljik met je gaat.
Veel sterkte! Want beterschap is er eigenlijk nooit!
Kut virus, ha ha!


Geschreven door: Roos op Donderdag 21 Oktober 2010 om 22:21 Ongepaste reactie?

Wat SHOCKING! Lees ik gewoon dat iemand zegt, ik ben altijd zo voorzichtig geweest (veilige seks) en toch GW! LUISTER, en dat zal iedereen moeten weten; zelf als je altijd veilig seks hebt gehad kan je het virus oplopen! Handdoek, vingers etc!
Daarnaast is het een virus die idd altijd in je lichaam blijft, maar wanneer er geen wratten op de huid zichtbaar zijn, kan je IN PRINCIPE Niemand besmetten, je lichaam heeft het virus dan (hoogstwaarschijnlijk) onder controle!

WANNEER WORDEN MENSEN WAKKER, en komt er BETER info over GW!!!!!!!!


Geschreven door: bah op Maandag 6 December 2010 om 19:47 Ongepaste reactie?

als iemand een genitale wratten had en gaat die dan dood van genitale wratten?


Geschreven door: Als de zon gaat schijnen op Donderdag 12 Mei 2011 om 10:22 Ongepaste reactie?

Als je zo leest heeft het voor allemaal een grote levensverandering.(diepe impact)
Als je zo rond leest op w.w.w.,zijn er jaarlijks heel veel nieuwe gevallen.
Was er maar een ontmoetings,dating site met GW''s.
Dan kan soort en soort elkaar ontmoeten.


Geschreven door: skippy op Donderdag 8 Maart 2012 om 14:18 Ongepaste reactie?

DAG, is het mogelijk dat je besmet geraakt en pa na 2jaar wratten uitwendig krijgt???


Pagina 1 van 2 pagina's met reacties
[1 2]

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Geslachtsziekte.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)