Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Geslachtsziekte.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Geslachtsziekte.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Anoniempje

Geschreven op: Woensdag 15 April 2009 om 22:24
Ongepast of beledigend?

Hey,
ik heb sinds enkele weken last van mijn tepel, hij velt precies af en als ik die velletjes er probeer af te trekken wordt mijn tepel helemaal rood.Ik heb ook jeuk,maar geen pijn...Kan iemand mij alsjeblieft zeggen wat dit is?Ik ben erg bezorgd maar durf niet zo goed naar de dokter hiermee... smiley  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Anoniempje op Zaterdag 18 April 2009 om 22:48 Ongepaste reactie?

Ja hallo, weet echt niemand hier iets van ofzo?! Please...


Geschreven door: Anoniem. R op Maandag 20 April 2020 om 09:34 Ongepaste reactie?

OK we zijn nu 2020 ma zie je vraag staan wat prcies mijn vraag is.. Je zult het vast niet meer lezen. Ma als je het tog wel kan lezen. Wat kwam er bij jou uit..


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)

Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Geslachtsziekte.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)